CyberGhost VPN: VPN-dienst die veel voor weinig biedt

Blog
0

CyberGhost VPN is een bekende, populaire VPN-aanbieder met meer dan 38 miljoen gebruikers wereldwijd. Deze VPN-dienst met onbeperkte bandbreedte en datavolume richt zich met name op gebruiksvriendelijkheid en wordt uitstekend beoordeeld op Trustpilot. Bovendien is CyberGhost VPN beschikbaar voor vrijwel alle belangrijke besturingssystemen en apparaatcategorieën zoals Windows, Linux , Android en MacOS maar ook bijvoorbeeld Amazon FireTV. Verder heeft deze VPN-dienst meerdere dedicated servers die onder andere geschikt zijn voor gaming, streaming en zelfs torrenting.

CyberGhost VPN: VPN-dienst die veel voor weinig biedt

Daadwerkelijk afgeschermd voor de buitenwereld

CyberGhost VPN verbergt je IP-adres en versleutelt je internetverbinding, waardoor je digitale privacy toeneemt. Elke keer dat je de VPN aanzet krijg je een nieuw IP-adres met een algemene locatie. Met deze VPN ben je zo afgeschermd dat zelfs je provider niet weet wat je uitvoert. Bovendien beschikt CyberGhost ook over ”Block Tracking” waarmee je volledig wordt afgeschermd voor cookies.

Ook worden advertenties en malware onderdrukt terwijl je aan het surfen bent met deze VPN aan. Hierdoor hoef jij je dus geen zorgen te maken over vervelende advertenties en malware.

CyberGhost VPN streaming servers: kijk wat je maar wilt en wanneer je het maar wilt

Iets wat heel fijn is aan CyberGhost zijn de servers die geoptimaliseerd zijn voor streaming. Een van de voordelen van deze geoptimaliseerde servers voor streaming van CyberGhost is dat gebruikers afscheid kunnen nemen van buffering, opzettelijke vertragingen opgelegd door internetproviders of vervelende proxy-fouten.

Zo is het mogelijk om geografische blokkeringen te omzeilen waarbij je handmatig een locatie in het buitenland kan selecteren. Hierdoor heb je toegang tot bijvoorbeeld Netflix series die exclusief beschikbaar zijn gesteld voor een bepaalde regio zoals de VS. Overigens is het ook mogelijk om te streamen in UltraHD door de dedicated servers van CyberGhost.

Met CyberGhost profiteer je dus van sport- en entertainment aanbiedingen die niet beschikbaar zijn in Nederland. De dedicated servers van CyberGhost VPN zijn compatibel met meer dan 40 streamingdiensten.

Zo kun je met bijvoorbeeld naar de volgende films kijken op Netflix als je verbindt met de dedicated server voor streamen van Amerikaanse Netflix:

 • Naruto (verschillende films)
 • Nightmare on Elmstreet
 • Red Riding Hood
 • Anchorman
 • Dumb and Dumber
 • Good Luck Chuck
 • Apocalypse Now
 • Blade Runner
 • Blade Runner 2049

Bovendien is het natuurlijk ook fijn dat je gewoon lekker Nederlandse series kan kijken als je in het buitenland op vakantie bent. Zo kun je dus lekker genieten van je Nederlandse Netflix content als je op een camping in Frankrijk zit.

CyberGhost VPN gaming servers

Verder is het mogelijk om deze VPN-dienst te gebruiken als je van plan bent om te gaan gamen. Zo kan je je eigen IP-adres afschermen waardoor je dus nooit last van bijvoorbeeld een DDOS-aanval kan krijgen. CyberGhost kan je dus helpen om te gamen zonder zorgen dat je internet ineens last van lag zal krijgen.

Bovendien kun je CyberGhost VPN gebruiken om games te spelen voordat ze lokaal worden uitgebracht of lobby’s betreden waartoe je anders geen toegang zouden hebben.

CyberGhost VPN torrenting servers

Iets wat ook heel fijn is aan CyberGhost VPN is dat er dedicated servers zijn voor torrenting. Zo kun jij je eigen IP-adres afschermen zodat niemand weet wat jij aan het downloaden (of beter gezegd bij torrenting aan het uploaden) bent. Bovendien zijn deze servers geoptimaliseerd voor P2P downloads waardoor de snelheden meer dan prima zijn.

Waarmee onderscheidt CyberGhost zich van andere VPN-diensten?

CyberGhost heeft natuurlijk meer te bieden dan alleen de dedicated servers voor streaming, gaming en torrenting. Denk hierbij aan de volgende punten:

 • De gebruiksvriendelijkheid van CyberGhost VPN: eén klik is alles wat je nodig hebt om je IP-adres te verbergen en je internetverbinding te versleutelen.
 • CyberGhost beschikt over meer dan 9.000 VPN-servers in meer dan 90 landen wereldwijd.
 • CyberGhost maakt gebruik van OpenVPN, IKEv2 en het WireGuard® protocol en 256-bits AES-codering.
 • CyberGhost biedt op tokens gebaseerde Dedicated IP’s die niets van je privacy en veiligheid opofferen.
 • Met een CyberGhost account is het mogelijk om de VPN-dienst te gebruiken op 7 apparaten tegelijkertijd. Dit is dus al een flink aantal meer dan een gemiddelde VPN-dienst aanbiedt.
 • Er is 24/7 live klantenondersteuning in het Engels, Duits, Frans en Roemeens
 • Hoogst mogelijke VPN-prestaties

Je privacy op de eerste plek

CyberGhost VPN heeft een strikt no-logs-beleid en beschermt de gebruikte DNS-server of het gebruikte IP-adres tegen lekken. Hiermee staat je privacy dus bij CyberGhost altijd op de eerste plek. 

Het no-logs-beleid van CyberGhost wordt bovendien gecontroleerd. Ook voorziet CyberGhost  hun gemeenschap van driemaandelijkse transparantierapporten om hun toewijding aan het beschermen van de digitale privacy van hun gebruikers te benadrukken.

Je hoeft je overigens ook geen zorgen te maken als de VPN-verbinding een keer wegvalt. Deze VPN-dienst heeft namelijk een automatische kill switch voor dit soort gevallen. Deze automatische kill switch is een geavanceerde beveiligingsmaatregel die voorkomt dat je gegevens op het internet lekken.

Prijs-kwaliteitsverhouding

De prijs-kwaliteitsverhouding is bovendien iets waarmee CyberGhost VPN zichzelf van vele andere VPN-diensten onderscheidt. CyberGhost VPN heeft namelijk vaak goede aanbiedingen lopen zoals de huidige Black Friday deal waarbij je 83% korting krijgt op het 2-jarenplan + 4 extra maanden gratis. Met deze aanbieding heb jij al een VPN in huis voor omgerekend zo’n 2,03 euro per maand!

Mocht je besluiten om CyberGhost VPN aan te schaffen en ben je achteraf niet tevreden, dan kun je altijd nog gebruikmaken van de 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie die het langst is van alle VPN-aanbieders.

CyberGhost Black Friday VPN Deals

Maak dus gebruik van de geweldige Black Friday aanbieding en meld je vandaag nog aan voor CyberGhost VPN!

Deel dit artikel

Lees ook

Creëer een efficiënte parallel filesystem-oplossing voor HPC en AI met Gigabyte servers

Lees meer over SupremeRAID en BeeGFS op Gigabyte-servers en de voordelen voor high-performance computing (HPC) en AI-toepassingen.

MSI Commercial 14: krachtig, praktisch en duurzaam voor zakelijke gebruikers

MSI brengt een nieuw model laptop uit in zijn portfolio: de MSI Commercial 14. Zoals de naam al doet vermoeden is deze laptop gericht op de zakelijke ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er