Cadeautips voor de feestdagen – uitgekozen door de c’t redactie

Redactie
0

Inhoudsopgave

    De feestdagen komen er weer aan. Dit belooft een gezellige tijd te worden met familie en/of vrienden waarbij leuke cadeautjes natuurlijk niet kunnen ontbreken. De redactie van c’t heeft daarom speciaal voor jullie een overzicht samengesteld met leuke cadeautips voor de feestdagen. In het overzicht vind je verschillende producten terug. Van smarthome tot headsets en van beveiligingscamera tot draadloze oortjes. Wij hebben het voor je uitgezocht!

    cadeau voor de feestdagen

    Overzicht met Cadeautips voor de feestdagen

    Magazine cadeau

    Iets wat wij uiteraard aanraden als een cadeautip voor de feestdagen is een magazine. Een magazine is namelijk tijdloos en kun je altijd door op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Zo zou je dus bijvoorbeeld het nieuwe Windows-praktijkhandboek of een andere uitgave van c’t magazine cadeau kunnen geven, of een van onze kortlopende of standaard-abonnementen. Maar natuurlijk ook een ander tijdschrift zoals bijvoorbeeld het Historisch Nieuwsblad voor geschiedenisliefhebbers of Foodies met talloze kooktips en de lekkerste recepten! Je haalt al een mooi magazine in huis vanaf 8,50 euro exclusief verzendkosten!

    c't multimediaal

    Bestel nu

    Trust Trezo

    Een set van een muis en toetsenbord kun je in principe altijd wel cadeau doen. Zo’n set is namelijk voor verschillende dingen te gebruiken, zo kun je hem op je smart tv aansluiten maar ook bijvoorbeeld op je Raspberry Pi. Mocht je ook nog eens een prima setje willen wat niet al te duur is, dan zou je kunnen overwegen om de Trust Trezo aan te schaffen. Deze kun je via Expert bestellen voor zo’n 40 euro.

    Bestel nu

    TP-Link Tapo C310

    De TP-Link Tapo C310 is een degelijke beveiligingscamera die beschikt over goede audio- en video-opnames met hoge resolutie die je voor circa 50 euro kunt aanschaffen via Amazon.

    Tapo Outdoor Security Wifi Camera C310 - review

    Bestel nu

    Xiaomi Redmi Watch 2 Lite

    De Xiaomi Redmi Watch 2 Lite is meer een sportwatch is dan een echte smartwatch waarop bijvoorbeed ook apps op geinstalleerd kunnen worden. Desondanks dat het geen echte smartwatch is, heeft dit horloge behoorlijk wat te bieden voor de prijs van ongeveer 60 euro via Bol.com.

    Redmi Watch 2 Lite review

    Bestel nu

    Foscam X5

    De Foscam X5 is een flexibele no-nonsense indoor camera met goed beeld en uitgebreide mogelijkheden. Deze camera kun je voor circa 60 euro al in huis hebben via Tink.

    Bestel nu

    Chromecast met Google TV

    De nieuwe Google Chromecast met Google TV heeft een eigen grafische interface, apps en een afstandsbediening. Het apparaat is niet alleen geschikt als streamingbox voor Netflix en consorten, maar biedt ook nog allerlei andere mogelijkheden. De Full-HD variant is te verkrijgen voor 40 euro via Bol.com en de 4K variant voor 70 euro via mobiel.nl.

    Chromecast met Google TV

    Bestel nu de Full-HD variant

    Bestel nu de 4K variant

    Cooler Master MH670

    De Cooler Master MH670 gaming-headset moet het ondanks ‘gaming’ in de naam doen zonder RGB-verlichting. Het is verder gewoon een goede headset met een prima geluid en prettig draagcomfort, die zeker niet alleen bruikbaar is om mee te gamen, maar ook een goed figuur slaat bij Microsoft Teams. Deze headset schaf je aan voor ongeveer 65 euro via Megekko.

    Cooler Master MH670

    Bestel nu

    Kingston XS2000

    Deze externe ssd van Kingston is lekker snel en compact want hij is nauwelijks langer dan een luciferdoosje. Ook beschermt de meegeleverde rubberen hoes de ssd tegen krassen en heeft de ssd een IP55-rating. De ssd is bovendien in 3 verschillende varianten te verkrijgen, namelijk: 500GB (circa 85 euro via Amazon), 1TB (circa 125 euro via Megekko) & 2TB (circa 220 euro via Paradigit).

    Kingston XS2000 review:

    Bestel nu de 500GB variant

    Bestel nu de 1TB variant

    Bestel nu de 2TB variant

    Netatmo Slimme Koolmonoxidemelder

    Een koolmonoxidemelder is misschien een van de minst enerverende onderdelen van een smarthome, maar wel essentieel voor de veiligheid. De Slimme Koolmonoxidemelder van Netatmo is makkelijk te installeren en doet precies wat hij moet doen. Deze Netatmo Slimme Koolmonoxidemelder kun je al in huis halen voor circa 95 euro via BCC.

    netatmo rookmelder

    Bestel nu

    Logitech MX Master 3S

    De Logitech MX Master 3S is een zeer comfortabele en degelijke muis. Ook is de dual connectiviteit echt een pluspunt naar onze mening. Voor mensen die op zoek zijn naar een ergonomische muis is dit een prima keus. De muis is te bestellen voor zo’n 100 euro via Alternate.

    Logitech MX Master 3 voor Mac

    Bestel nu

    Samsung T7 Shield

    De Samsung T7 Shield is een robuuste externe ssd die water- en stofbestendig is. Deze biedt meer bescherming in ruwe omgevingen ten opzichte van de normale T7 en de T7 Touch en is te verkrijgen in een 1TB (circa 113 euro via MediaMarkt) en 2TB variant (circa 188 euro via Amazon).

    Samsung T7 Shield - review

    Bestel nu de 1TB variant

    Bestel nu de 2TB variant

    Jabra Elite 7 Active

    De Jabra Elite 7 Active zijn kleine lichte in-ears met een prima accuduur. Zelfs bij fanatieke workouts blijven deze oordopjes netjes op hun plek zitten. Deze oordopjes van Jabra zijn erg klein en licht en zijn bovendien voorzien van een deels rubberen coating voor extra grip. De oordopjes voel je nauwelijks zitten en steken ook niet ver uit in tegenstelling tot sommige andere oordopjes. Bovendien beschikken de oordopjes over een IP57-rating die beschermt tegen vocht/zweet en stof en kun je ze bestellen voor zo’n 150 euro via Bol.com.

    Jabra Elite 7 Active Review

    Bestel nu

    Sennheiser Momentum True Wireless 3

    De Sennheiser Momentum True Wireless 3 zitten in een klein doosje dat als oplader dient en zelf draadloos of met de meegeleverde USB-A-naar-C-kabel kan worden opgeladen. De oortjes van Sennheiser hebben, weliswaar na een paar aanpassingen, een goed geluid en zijn makkelijk te bedienen. Voor een goede ruisonderdrukking is het ook van belang dat je het juiste formaat eartips gebruikt zodat er geen geluid doorlekt en de dopjes goed en comfortabel blijven zitten. Deze Sennheiser oortjes kun je kopen voor zo’n 189 euro via Bol.com.

    Sennheiser Momentum True Wireless 2

    Bestel nu

    Bose Quiet­Comfort 45

    De Bose QuietComfort 45 is comfortabele koptelefoon die ook nog eens aangenaam geluid en overtuigende ANC heeft. Bovendien biedt deze koptelefoon multi-pairing waardoor je de koptelefoon met twee apparaten tegelijk kunt verbinden via bluetooth. De koptelefoon is te verkrijgen voor circa 239 euro via Amazon.

     

    Bose Quiet­Comfort 45 review - noise cancelling koptelefoon zonder foefjes

    Bestel nu

    Asrock DeskMeet B660

    De Asrock DeskMeet B660 biedt o.a. ruimte voor een krachtige Intel Core i-12000- processor en een dual-slot grafische kaart. Ideaal voor iemand die een nieuwe kleine pc wil bouwen, bijvoorbeeld  als mediacenter of voor het thuiswerken! Deze barebone is aan te schaffen voor zo’n 250 euro.

    Asrock DeskMeet B660 review: mini-pc mét ruimte voor dual-slot gpu

    Bestel nu

    Tot slot

    De redactie van c’t wenst je in ieder geval prettige feestdagen toe waarbij je hopelijk nog wat leuks hebt kunnen vinden in onze cadeautips!

    Deel dit artikel

    Lees ook

    Pizza-avond met de c’t-redactie

    Meld je aan voor de pizza-avond met de c’t-redactie

    Flink besparen op internet en tv met deze Delta aanbieding voor glasvezel

    Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

    0 Praat mee
    avatar
      Abonneer  
    Laat het mij weten wanneer er