Win een Logitech Craft of Razer Huntsman Elite – inzending gesloten

Alieke van Sommeren
0

Helaas, de inzending voor deze winactie is gesloten. De winnaars zijn geïnformeerd. Niet getreurd, binnenkort gaan we weer leuke prijzen weggeven! Hou onze website en social media in de gaten.

In ons 12e nummer van 2018 nemen we verschillende soorten toetsenborden onder de loep. Wij laten je kans maken op een Logitech Craft of Razer Huntsman Elite!

Als je ons mooie artikel over toetsenborden hebt gelezen, is het je als het goed is opgevallen dat we twee van de toetsenborden in onze test mogen weggeven, de Logitech Craft en de Razer Huntsman Elite!

 

 

Meer over

Winactie

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

De nieuwe Microsoft Teams komt eraan en dit moet je erover weten

Tot nu toe waren er twee applicaties voor Microsoft Teams, maar daar komt binnenkort verandering in: Microsoft stopt met de client voor privégebruiker...

De nieuwe Intel Core i9-14900KS is uitgebracht en per direct verkrijgbaar

Als je bezig bent met een nieuwe pc samenstellen en graag de snelste desktopprocessor van Intel wilt, dan kun je nu kiezen voor de nieuwe Intel Core i...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er