Verbeter je cybercarrière met SANS Level Up

c't-partner
0

Ons Level Up-programma is terug en beter dan ooit, dankzij een vernieuwde vaardigheidstest en de gepersonaliseerde cursusvoorstellen.

Ben je klaar om je cyberbeveiligingsvaardigheden naar het volgende niveau te tillen? Of misschien zet je je eerste stappen op het gebied van cyber­security, op zoek naar een nieuwe richting in je professionele ontwikkeling, of ben je aan het onderzoeken of een carrière in cyber­security misschien iets voor jou is?.Wat je achtergrond ook is, wij hebben de SANS Level Up test voor je ontworpen om je te helpen een pad uit te stippelen zodat je je carrière kunt optimaliseren met de best moge­lijke SANS-trainingen en GIAC-certificeringen.

De aanbevelingen die je krijgt zijn niet alleen afgestemd op het niveau waarop je vaardigheden op dit moment zijn, maar ook op welk niveau je vaardigheden in de toekomst moeten zijn, zodat je je cyber­carrière kunt vormgeven zoals jij dat wilt.

Opgefrist

De Level Up-test hebben we oorspronkelijk gelanceerd in 2018. We hebben hem nu opgefrist en vernieuwd met bijgewerkte en nieuwe vragen die afgestemd zijn op de onderwerpen en vaardigheden in alle SANS-curricula.

En een geweldige nieuwe functie is dat zodra je de eerste vragen correct hebt beantwoord, je zelf de richting van de rest van de test kunt aangeven en competentievragen kunt beantwoorden met betrekking tot cyber­beveiligingsspecialismen zoals penetratietesten, cloudbeveiliging en digitaal forensisch onderzoek, om maar enkele voorbeelden te ­noemen.

Nadat je de test hebt voltooid, krijg je een lijst met aanbevelingen voor cursussen en certificeringen die je zullen helpen een pad uit te stippelen om je carrière te bevorderen in de richting die jij wilt.Basisvaardigheden

Je begint met het opdoen van vaardig­heden en kennis uit de praktijk, samengesteld door de beste experts op het gebied van cyberbeveiliging. Met vier geteste en bewezen trainingsopties kies je een startpunt voor je cyberbeveiligingsopleiding en kun je van daaruit verder groeien.

De optie Foundations – Computers, technologie en veiligheid is de beste keuze voor mensen zonder technische ervaring. Hiermee leren ze de concepten van computers, technologie en cyberbeveiliging te begrijpen.

De cursus Inleiding tot de cyberbeveiliging biedt een evenwichtige mix van technische en bestuurlijke onderwerpen voor cursisten die de essentiële facetten van basis informatiebeveiliging en risicobeheer onder de knie willen krijgen.

Met de richting Security essentials: netwerk, endpoint en cloud leer je essentiële informatiebeveiligingsvaardigheden en -technieken om kritieke informatie- en technologiemiddelen te beschermen en te beveiligen. Deze cursus duikt diep in actieve beveiliging, cryptografie, netwerken, architectuur, Linux, beveiligingsbeleid, Windows, web­beveiliging, Cloud en nog veel meer!

Als je eenmaal over de basisvaardig­heden en -kennis op het gebied van cyberbeveiliging beschikt, zijn er ten slotte nog aanvullende opties die je kunt bekijken in de richting waarin jij verder wilt leren.

Aan de slag

Kom meer te weten over het SANS Level Up-programma en doe de korte, leuke test. En wie weet is je kennis groter dan je denkt. Op de website vind je bovendien informatie en gratis bronnen voor verschillende cybersecurity carrièrepaden, verhalen uit de praktijk en tips van cyberprofessionals van over de hele wereld, advies van de beste SANS-­experts en meer.

Begin vandaag nog met het verkennen van de vele manieren waarop je je cyberbeveiligingscarrière naar een hoger ­niveau kunt tillen.sans GIAC

Deel dit artikel

Lees ook

De voordelen van AMD Instinct in GIGABYTE-servers

High Performance Computing (HPC) en AI stellen steeds hogere eisen aan servers. GIGABYTE gebruikt AMD's Instinct MI300 Series-platform in de G383-R80 ...

Verbeter AI-bedrijfsresultaten met HPE

AI kan veel bedrijfswaarde creëren, je moet echter een aantal zaken goed voor elkaar hebben voordat AI ook inderdaad waardevol is voor je organisatie...

0 Praat mee