Linux engineer voor 36 uur per week

c't-partner
0

Linux engineer
Amsterdam, 36 uur per week

Jouw functie
Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) is op zoek naar een Linux engineer om een infrastructuur op te bouwen voor de klinische toepassing van Artificial Intelligence (AI).

AI is een actief onderwerp van onderzoek binnen het AVL. Uit dit onderzoek, en vanuit de industrie, komen klinische toepassingen van deze nieuwe techniek. Om deze op grote schaal te kunnen uitrollen is nieuwe infrastructuur nodig, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de combinatie van on premise en cloud hardware.

Wij zoeken
Voor de teams die aan deze ontwikkeling werken zoeken wij een Linux engineer met ervaring met werken met DevOps methodes.

Het takenpakket omvat:

 • Opzetten van de infrastructuur voor het trainen en klinisch inzetten van AI-modellen.
 • CI/CD-pipelines opzetten.
 • Inrichten, onderhouden en doorontwikkelen van Linux-omgevingen.
 • Incidentmanagement.
 • Troubleshooting.
 • Scripting.
 • Monitoring.

Solliciteer nu

Werking
Het opzetten van deze infrastructuur wordt uitgevoerd vanuit de ICT-afdeling van de radiotherapie in samenwerking met de centrale ICT-organisatie. Als beheerder werk je samen met onderzoekers en developers, en levert zo maatwerk voor het op steeds grotere schaal toepassen van zelf ontwikkelde AI-modellen.

De strategie van het instituut stelt een duidelijke uitdaging aan dit team. We staan voor een complexe transitie waarin nieuwe infrastructuur wordt opgebouwd naast de oude. In die transitie is een stevige basis onontbeerlijk. Het beheer van de bestaande systemen moet doorgaan, en het beheer van de nieuwe systemen moet goed worden ingebed in de bestaande processen. Als Linux engineer vorm je samen met de systeembeheerders die basis.

Onze huidige infrastructuur bestaat uit een combinatie van virtuele en fysieke servers. We ondersteunen Windows Server 2012 en 2019, VMware en SQL Server. Met ondersteuning van Linux breiden we onze expertise uit. Naast je werk als Linux-expert zal je het team versterken in het onderhouden en ontwikkelen van deze infrastructuur.

Het instituut
Het AVL zet zich al meer dan 100 jaar in om patiënten met kanker te genezen en te verzorgen. Door de combinatie van research en klinische zorg staan we als comprehensive cancer center internationaal zeer hoog aangeschreven. Ook op de afdeling radiotherapie zijn onderzoek en zorg nauw met elkaar verweven. Radiotherapie is een zeer technische behandeling, die stevig steunt op de onderliggende infrastructuur. Daarmee draag je als ICT-er dagelijks bij aan de optimale behandeling van onze patiënten, nu en in de toekomst.

Jouw profiel
Wij zoeken iemand met:

 • Hbo-werk- en -denkniveau.
 • Redhat certified.
 • Ervaring met Docker.
 • Ervaring met Continuous Integration/Continuous Deployment pipelines.
 • Ervaring met Azure Cloud en Azure DevOps.
 • Ervaring met scripttalen zoals Linux shell en/of Python is een pre.
 • Ervaring met werken via Devops is een pre.

Voor deze baan heb je de volgende soft skills nodig:

 • Goede communicatievaardigheden met verschillende belanghebbenden: fysici, de centrale ICT-organisatie, software developers, onderzoekers, artsen, laboranten.
 • Servicegerichte instelling.

Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden
De ontwikkeling van onze afdeling gaat hand in hand met de ontwikkeling van onze medewerkers. Er is veel mogelijk op het gebied van verdere opleidingen of trainingen. Op die manier zorgen we ervoor dat zowel jij als wij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Het betreft een aanstelling voor de periode van 1 jaar met uitzicht op een vast contract. Het salaris voor deze functie is gebaseerd op FWG 55, conform de cao ziekenhuizen, en ligt tussen de € 3.115,- en € 4.391,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 8,33% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding.

Als medewerker van het AVL kan je bij ons gratis parkeren. Uiteraard stimuleren wij onze medewerkers om de auto te laten staan, daarom bieden wij een interessante fietsregeling en/of korting op het openbaar vervoer.

Eerst meer weten?
Wanneer je je herkent in (een deel van) het profiel, en je bent nieuwsgierig geworden, neem dan contact op met Folkert Koetsveld (teamleider) ([email protected], tel: 020 512 1747) of Arjen Biesterveld ([email protected], tel: 020 512 6163).

Meteen solliciteren?
Jouw sollicitatiebrief en cv kun je als bijlagen toevoegen via het sollicitatieformulier op onze site.

Voor je motivatie horen graag het antwoord op deze 4 vragen:

 1. Waarom werk je in de ICT?
 2. In wat voor team zou je graag werken?
 3. Wat zou je bij ons willen leren?
 4. Wat kunnen we van jou leren?

En natuurlijk wat je verder zelf kwijt wil.

We streven ernaar een diverse en inclusieve organisatie te zijn, dus staan we vanzelfsprekend open voor sollicitaties vanuit elke achtergrond, onafhankelijk van leeftijd, gender, religie, afkomst of afstand tot de arbeidsmarkt.

Wanneer de match veelbelovend is, maar misschien niet helemaal volledig, investeren we graag in opleiding, training (van beide kanten) en jouw en onze ontwikkeling.

Je kunt reageren op deze vacature tot en met woensdag 23 maart 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer over

IT-vacatures

Deel dit artikel

Lees ook

HPE beveiliging: veiligheid van chip tot cloud

HPE beveiliging biedt functies voor HPE ProLiant Gen11-servers die zijn ontworpen om zorgen over computerbeveiliging weg te nemen.

HPE ProLiant ML30 en DL20 Gen11: nieuwe, krachtige MKB- en Edge-servers

Of je nu een tower- of rackserver nodig hebt, de HPE ProLiant ML30 en DL20 Gen11-servers met de nieuwe Intel Xeon-cpu's zijn veelzijdige, betaalbare i...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er