Leuke ideeën voor Vaderdag

Redactie
0

Zondag 21 juni is de langste dag van het jaar én Vaderdag. Wat moet je je vader dit jaar nou weer geven? Een boormachine en barbecue heeft hij al en de nieuwste iPad is nog niet uit. Maar als je je moeder vorige maand nog blij kon maken met een nieuw hoesje voor haar telefoon, zullen er ook zeker voor vader handige accessoires bestaan. Enkele ideeën ter inspiratie die je snel in huis kunt hebben…

 

Powerbanks (v.a. € 13,95)

De accu van je telefoon is altijd sneller leeg dan je wilt, zeker als je onderweg bent of de telefoon een dag intensief gebruikt hebt. Voor die gevallen bieden powerbanks een uitkomst. Zo’n compacte accu laadt je telefoon weer helemaal op. Verkrijgbaar vanaf € 13,95 in verschillende varianten en formaten en geschikt voor alle smartphones.

 

LG Spirit hoesje (v.a. € 8,95)

Met dit hoesje voorkom je in eerste instantie natuurlijk dat je telefoon schade oploopt. Daarnaast krijgt de LG Spirit van je vader een geheel ander uiterlijk. Er zijn heel wat uitvoeringen, variërend van chique zwarte booktypes tot vrolijk gekleurde portemonneehoesjes. De hoesjes zijn eenvoudig te verwisselen, zodat je vader er met meerdere modellen altijd een heeft dat aansluit bij zijn outfit.

LG Magna hoesje (v.a. € 8,95)

Dit hoesje voor de LG Magna beschermt de buitenkant en sluit aan bij de eigen stijl en wensen van je pa. Door de diverse uitvoeringen is er voor elk wat wils. Het lederen booktype geeft het toestel een chique uitstraling. Vóór 17.30 uur besteld en betaald betekent geen verzend- en transactiekosten. Daarnaast wordt het hoesje dan nog dezelfde dag verzonden.

Universele smartphonehouder voor in de auto (€ 14,95)

Voor een vader die meer op de weg lijkt te zitten dan thuis, is een fatsoenlijke houder voor zijn telefoon een must. Dan kan hij in één oogopslag zien hoe hij precies moet rijden. Deze universele houder wordt eenvoudig met een zuignap aan de voorruit bevestigd en houdt dankzij het verstelsysteem elke smartphone van maximaal 8 cm breed vast.

 

Microsoft Lumia 640 XL hoesje (v.a. € 7,95)

Nou ja, hoesje, zeg maar gerust hoes. De Microsoft Lumia 640 XL moet er met zijn display van liefst 5,7 inch immers in kunnen. De Lumia 640 XL draait op een quadcore en heeft een camera voor en achter. Het hoesje is als een kledingstuk voor je telefoon en is daarom ook in meerdere uitvoeringen beschikbaar. Je draagt immers ook niet altijd dezelfde broek. Zo is er een lederen hoes voor het werk en een designhoes voor een lekkere dagje thuis!

 

Deel dit artikel

Lees ook

HPE beveiliging: veiligheid van chip tot cloud

HPE beveiliging biedt functies voor HPE ProLiant Gen11-servers die zijn ontworpen om zorgen over computerbeveiliging weg te nemen.

Innovatie in vele vormen: ASUS, ‘In search of Incredible’

ASUS is een fabrikant die vaak nieuwe dingen probeert, geheel volgens de slogan 'In search of Incredible'. Bekijk dit overzicht maar eens.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er