Met deze nieuwe Ziggo aanbieding hoopt de provider op nieuwe klanten

Elwin Hodžić
38

Vorig jaar schreven we al over zowel de KPN inflatiecorrectie 2023 als de Ziggo inflatiecorrectie 2023 die niet bij iedereen in de smaak was gevallen. Desondanks hoopt Ziggo dit jaar toch nieuwe klanten aan te trekken met een nieuwe aanbieding.

Op dit moment heeft Ziggo een actie lopen waarmee je gedurende een half jaar tot wel 50% korting kunt krijgen op je internet- en tv-abonnement, of je kunt kiezen voor een Bol.com cadeaukaart ter waarde van 350 euro. Bovendien ontvang je gedurende twaalf maanden een gratis welkomstcadeau. Als je kiest voor een Internet Start-, XXL- of Elite-abonnement, kun je ook nog een kosteloze SmartWifi pod 6 aanvragen.

Bekijk de Ziggo aanbieding

Met deze nieuwe Ziggo aanbieding wil de provider nieuwe klanten werven

De jacht van Ziggo naar nieuwe klanten

Met deze nieuwe aanbieding van Ziggo heb je twee keuzemogelijkheden:

 1.  Geniet van een korting van 50 procent op zowel je internet- als tv-abonnement gedurende de eerste zes maanden.
 2. Ontvang een Bol.com cadeaukaart ter waarde van 350 euro.

Daarnaast profiteer je van gratis installatiehulp van Ziggo, ter waarde van 249 euro, en worden er geen eenmalige kosten van 19,95 euro in rekening gebracht. Als extraatje ontvang je ook een welkomstcadeau, waardoor je het hele jaar door kosteloos kunt genieten van een abonnement op een van de volgende streamingdiensten:

 • SkyShowtime (ter waarde van 6,99 euro per maand)
 • HBO Max (ter waarde van 7,99 euro per maand)
 • Disney+ (ter waarde van 10,99 euro per maand)
 • ESPN Compleet (ter waarde van 17,95 euro per maand)
 • Ziggo Sport Totaal (ter waarde van 14,95 euro per maand)
 • Film1 (ter waarde van 9,95 euro per maand)


Gratis SmartWifi Pod 6 bij een Internet Start-, XXL- of Elite-abonnement

Volgens Ziggo wordt je wifi-ervaring verbeterd door de SmartWifi Pod 6. De provider geeft hierbij aan dat deze ervoor zorgt dat je in elke hoek van je huis consistent beter wifi hebt door het signaal te versterken als een repeater. Deze intelligente Wi-Fi 6 versterker werkt naadloos samen met de SmartWifi modem van Ziggo, wat volgens de provider resulteert in altijd de snelste en meest stabiele wifi-verbinding. Als je nu overstapt naar Ziggo, kun je kosteloos een SmartWifi Pod 6 aanvragen, die je in bruikleen mag houden zolang je klant blijft.

Bekijk de Ziggo aanbieding


Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws van providers?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Helaas niet voor bestaande klanten

Let op dat deze nieuwe aanbieding van Ziggo niet beschikbaar is voor bestaande klanten. De aanbieding is alleen geldig voor klanten die in de afgelopen zes maanden geen abonnement bij Ziggo hebben gehad.

Dit kan frustrerend zijn voor loyale en langdurige klanten. Echter, Ziggo is niet de enige provider die nieuwe klanten exclusieve kortingen biedt. Andere providers hanteren een soortgelijke strategie om nieuwe klanten aan te trekken. Vaak benadrukken ze dat veel bestaande klanten ooit hebben geprofiteerd van kortingen bij het afsluiten van hun abonnement.

Het is wel belangrijk op te merken dat dit niet altijd van toepassing is op klanten die al meer dan tien jaar bij dezelfde provider zijn. In het verleden was het aanbod van providers namelijk niet zo uitgebreid als nu het geval is.

Bovendien worden uitspraken van providers over tijdelijke gratis toegang tot tv-zenders vaak met scepsis ontvangen. Zelfs klanten die pas een paar dagen een abonnement hebben bij dezelfde provider kunnen deze kanalen gratis bekijken.

Al met al kun je door over te stappen van de ene naar de andere provider flink besparen op internet en tv. Het is zeker de moeite waard om hier eens naar te kijken, omdat het soms honderden euro’s per jaar kan schelen. En het mooie is: je kunt het elk jaar doen! Dus, als je nu een Ziggo-abonnement hebt, kan het interessant zijn om naar een Odido aanbieding of een KPN aanbieding te kijken om over te stappen.Extra voordeel door Ziggo met Vodafone te combineren

Klanten die een abonnement hebben bij Vodafone (of afsluiten) ontvangen extra voordelen bij Ziggo. Wanneer je Vodafone combineert met Ziggo, profiteer je onder andere van de volgende voordelen:

 • Je krijgt tot € 7,50 korting per maand op je abonnement van Vodafone.
 • Je ontvangt dubbele data op je abonnement van Vodafone.
 • Je hebt toegang tot een wifi back-up bundel.
 • Je krijgt een extra tv-pakket bij Ziggo.
 • Je geniet van voordeel met Priority.

Als je van plan bent om bijvoorbeeld de nieuwe iPhone 15 of de iPhone 15 Pro Max aan te schaffen en tegelijkertijd wilt overstappen naar Ziggo, is het wellicht handig om te overwegen om een abonnement bij Vodafone te nemen.

Bekijk Vodafone sim-only abonnement

Internet en tv aanbiedingen bij andere providers


Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van al het nieuws over providers

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.


Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Dit is hoe je makkelijk maandelijks flink kunt besparen op internet en tv

In dit artikel tonen we je hoe je kunt besparen op internet en tv. Dit kan variëren van het vergelijken van aanbieders tot het aanpassen van je huidig...

Deze nieuwe Ziggo aanbieding komt met goedkopere internetpakketten

Ziggo heeft de internetpakketten voor nieuwe klanten aangepast. De oude internetpakketten zijn vervangen door vier nieuwe internetpakken mét hogere sn...

38 Praat mee
avatar
  Abonneer  
nieuwsteoudste
Laat het mij weten wanneer er
Brum
Lezer
Brum

Is dit nu ‘partner nieuws’ en reclame voor Ziggo of werkelijk zinvolle informatie voor Ziggo gebruikers? Dat laatste zie ik niet zo…….

Jos
Lezer
Jos

Ze geven toch ook informatie? Zinvol voor Ziggo gebruikers is het daarentegen niet, wij worden weer eens genaaid door ze door geen korting te krijgen zoals nieuwe klanten.

Maar goed om te weten dat Ziggo trouwe klanten niet waardeert. Toch maar eens kijken voor een overstap dan maar.

Willem-Paul
Lezer
Willem-Paul

Ik vind het netjes van CT dat ze laten zien dat het voor nieuwe klanten wel wat oplevert maar dat trouwe klanten inderdaad weer pech hebben.

Ziggo heeft het gewoon verkloot door de prijzen zo te verhogen. Dat hadden ze niet moeten doen.

Dan hoef je uiteindelijk ook niet zulke belachelijke kortingen te geven aan nieuwe klanten en de trouwe ouwe klanten als gedupeerde te laten.

Henk
Lezer
Henk

Ben het niet met u eens,door met Ziggo telefonisch in contact tekomen en de juiste persoon aan de lijn kwam ik wel degelijk in aanmerking voor korting zelfs 1jaar gratis Espn totaal.
Pak de telefoon en ga aan de slag.

Toon
Lezer
Toon

Goede dag. Ik ben al meer dan 40 jaar klant. Ziggo is onder tussen een begrip naast Kpn. Bedrijven zijn ondertussen mega groot geworden door vaste klanten. Wip klanten wordt niks aan verdient. Hun verdien model is de reclame makers. De tijd is over dat iets over ging van vader op zoon. Trouwe aanhangers. Wat in de opvoeding werd mee genomen. Zo is kpn groot geworden. Tegen woordig hangt het samen met aandeel houders. Die willen cijfers zien. Ze gaan ook uit. Dat trouwe klanten niet zomaar over stappen. Geef ze een snoepje. Gratis ISPN. Of film kanaaltje. Of 100… Lees verder »

Evert
Lezer
Evert

40 jaar klant, bij Ziggo???? Ik wist niet dat ze al zo lang bestaan.

A. Broekhuizen
Lezer
A. Broekhuizen

Voorheen was Ziggo UPC

Paul
Lezer
Paul

En casema

Marinus
Lezer
Marinus

En @Home

Paul
Lezer
Paul

Was eerst Casema….wij ook al ruim 36 jaar lid

Kas
Lezer
Kas

Dat gaat dus nergens over… met een grote bek en mazzel wie je te pakken krijgt, en anders niet? Typisch Ziggo. Blijf er ver, ver bij weg

G.abath
Lezer
G.abath

Ik overweeg hetzelfde

Arnold
Lezer
Arnold

Ik ben al jaren bij Ziggo, moet zeggen dat het prima gaat, met name het stabiele internet, tv is ook al goed, maar voordelen die nieuwe klanten krijgen, (moet wel zeggen, ze moeten dan wel een half jaar niet bij Ziggo aangesloten zijn geweest), krijgen vaste klanten niet, daarom gaan wij overstappen op glasvezel binnenkort, zal wel even wennen zijn, maar dat heeft de sugheid Ziggo zelf in de hand

Paul
Lezer
Paul

Zit ook steeds meer te denken om over te stappen, ze hebben maling aan bestaande klanten.
Geef gewoon geen korting maar maak het abonnement aantrekkelijk.

Bleuboy
Lezer
Bleuboy

Helaas ik moet nog ff wachten voordat ik gebruik kan maken van glasvezel. Delta is druk bezig met aanleggen maar kunnen ook geen ijzer met handen breken. Begin volgend jaar moet ik glasvezel hebben en dan is het vaarwel ziggo en gaat de vlag uit. Jarenlang te veel betaalt naar mijn mening. Ik heb nu alleen internet en betaal al de hoofdprijs. Het is gewoon belachelijk

Ruudje
Lezer
Ruudje

Laat alle bestaande Ziggo-klanten lekker overstappen naar KPN of dit nieuwe Odido gebeuren.

Ik ga in ieder geval profiteren van een jaartje lang 50 procent korting en mooi weer overstappen. Bespaart mij in ieder geval al jaren lang ieder jaar wat centjes.

Vaak je hele leven bij dezelfde provider blijven zorgt dat je een dief van je eigen portemonnee bent!

Tip
Lezer
Tip

Je moet elk jaar overstappen. Dan heb je hoge kortingen. Geen een provider heeft binding met mensen. Ik heb dat nog nooit in 40 jaar gemerkt. Wel met nieuwe klanten. Hopen dat ze blijven. Maar nee. Het is net als de provider zelf Het gewin is belangrijk. Maar een hoop bedrijven zijn verloren gegaan Want ziggo kan dit eigenlijk betalen. En haalt het dan bij de minst dragende klanten weg. Het kleinste abo. Dat zijn ook nog klanten die de minste eisen hebben. Zijn andere beter. Goed koper. Nee. Maar de kados. Dat is het lok middel. Niks meer. En… Lees verder »

Irene Merkens
Lezer
Irene Merkens

Heel slecht artikel. Dit is gewoon reclame. Bah!

Ruudje
Lezer
Ruudje

Ze leggen wel uit waarmee Ziggo klanten probeert te lokken in dit stukkie.

Doen ze naar mijn mening prima. Ze prijzen Ziggo volgens mij nergens de hemel in hoor

gert
Lezer
gert

kunnen ze makkelijk doen vasteklanten die al jaren lid zijn kunnen de kolere krijgen en moeten dit betalen.

Harry
Lezer
Harry

alleen maar naaien, naaien, naaien en naaien bij ziggo die lui die moeten echt eens stoppen ermee

Sinbad
Lezer
Sinbad

Ja ik ben vaste klant,bij ziggo net als ik 1 week op vakantie gaat is de snelheid ipv 400mbps. Opeens 20mbps download .dus bellen naar ziggo ja,ziggo zegt ja uw snelheid is al een week zo traag.En als je voor compensatie vraagt zijn ze opeens dom.ik betaal 65euro pm .al ruim 16 jaar klant ,binnen een paar maanden kan ik overstappen op glasvezel.veel goedkoper en veel sneller dan dit rotte ziggo. 45 euro pm 1000mbps glasvezel internet .Stap lekker over voorgoed we bij ziggo,altijd al problemen met internet gehad en ook op WiFi je betaalt veel teveel en je krijgt… Lees verder »

Sinbad
Lezer
Sinbad

Dus ik stap voorgoed over op glasvezel….
Nooit meer ziggo ,ook niet meer terug bij ziggo heb het goed gehad.

Kas
Lezer
Kas

Reclame. Niet interessant.

Nooit meer Ziggo, waardeloze provider

Daniz
Lezer
Daniz

Ziggo is veel te duur en kpn ook meer dan 90 procent zegt dat die provider s veel te duur zijn .Ik heb twee weken gesproken met iemand van de politiek en die zei ok om hier aandacht aangegeven tegen die tv providers en dat veel te duur is en de AFM weet dat ook die zijn er al me bezig

E schuttenhelm
Lezer
E schuttenhelm

Weet je als je jaren enik bedoel echt lang krijg je niets en moet je extra zenders op zeggen om dat het te duur word ik betaalde 94 euro p/m en nu 66 euro dat serieus geld.

Reno
Lezer
Reno

Ik ben blij met Ziggo. Nu dubbele snelheid… jaar gratis film 1.. en 3 wifi boosters in bruikleen ben nu 4 jaar klant…. oh ja en die acties die nieuwe klanten krijgen had ik 4 jaar geleden ook 6 maanden 50% korting. En snelheid en wifi zijn hier op zijn best volle bak en 1 keer een kleine storing gehad in 4 jaar En glasvezel lig hier nog niet maar komt wel nog dit jaar. Maar de behoefte om over te stappen heb ik niet Vaak lig het niet aan Ziggo maar aan je apparatuur zoals een oude pc of… Lees verder »

Sliedrecht
Lezer
Sliedrecht

ZIGGO MOET EENS AAN DE KLANTJES DENKEN DIE AL HEEL LANG ABONNEMENT HEBBEN BIJ HUN . KORTING GEVEN IN PLAATS DE ABONNEMENT TE VERHOGEN .
KLANTEN WERFEN IS OKE MAAR ZOVEEL KORTING GEVEN IS NIET OK BAH

Cees
Lezer
Cees

Ziggo gaat er weer eens prat op dat ze de snelheid verhogen en daarna gaan de prizen weer omhoog. Worden weer blij gemaakt met een dooie mus.

Cor Peperkamp
Lezer
Cor Peperkamp

Natuurlijk prettig die verhogingen van internetsnelheid, mijn wens is echter dat de providers het mogelijk maken om via een mediabox bijvoorbeeld de nokia 8000 mijn betaalde content buiten mijn eigen thuis netwerk (op de camping) te bekijken.
Waarom kan dat wel bij canaaldigitaal en niet bij Ziggo.

Ad
Lezer
Ad

Nou leuke serivce ziggo wordt je klant krijg jij de doos niet op 22 augustus van de postnl ,maar op de 24 augustus alles aangesloten via papier alles brand alleen modem rood lampje heel de week gebeld hier alles toch geactiveerd . Maar ik heb niks al een week lang klantenservice zegt zit een breuk in de kabel via klantenservice kom er een monteur die komt pas 12 september om door te meten We wachten af is niet anders maar hoe of wat moet niet kunnen zo En dan willen ze nieuwe klanten werven zo zullen ze toch iets beters… Lees verder »

Kas
Lezer
Kas

Never nooit meer Ziggo. Verschrikkelijke klantenservice, slechte verbinding en veel te duur

Sliedrecht
Lezer
Sliedrecht

Ziggo moet de vaste klanten eerst even fikse korting geven .nieuwe klanten krijgen alles alles .Dat zijn geen zaken doen .BAH ziggo.

Erik
Lezer
Erik

Daarom geven ze toch hier bij C’T aan dat het verstandig is om over te stappen om maximaal voordeel te behalen?

Zelf heb ik ook gekeken naar de twee aanbiedingen waar C’T ook over schrijft:

https://www.ct.nl/nieuws/odido-aanbieding-internet-en-tv-abonnement-september-2023/
https://www.ct.nl/nieuws/kpn-aanbieding-internet-en-tv-september-2023/

Zelf denk ik dat ik voor de aanbieding van Odido ga aangezien die toch een stuk voordeliger voor mij is en ik toch geen tv kijk maar alleen internet wil.

Jan
Lezer
Jan

Ziggo kun je ook combineren met Hollands nieuwe ipv Vodafone. Is goedkoper abo.

Bèr
Lezer
Bèr

Vaste klanten kunnen altijd bellen of chatten met Ziggo :afdeling abonnementen , ze hebben altijd een leuke oplossing voor jouw abonnement.
Dus niet zeuren maar eerst bellen met Ziggo.

Dennis Eijs
Lezer
Dennis Eijs

Heel eenvoudig ook KPN heeft leuke aanbiedingen. En die begint hier binnenkort. Dus overstappen is een koud kunstje. Ze moeten zich dus zeker ook druk gaan maken over bestaande klanten. Echte competitie ligt op de loer.

johan
Lezer
johan

gewoon overstappen heel simpen
deed ik voorheen nooit nu ieder jaar