Deze nieuwe KPN aanbieding bespaart je minimaal 180 euro in één jaar

Elwin Hodžić
0

Ben je op zoek naar een manier om te besparen op internet en tv? Of het nu is vanwege het vinden van een voordelig abonnement of door een recente verhuizing, wij hebben goed nieuws voor je. Op dit moment heeft KPN een aantrekkelijke aanbieding waarbij je 9 maanden internet (en TV) voor  35,- euro per maand ontvangt of 1 jaar gratis KPN TV t.w.v. € 150,-.

Bekijk de KPN aanbieding

KPN aanbieding met gratis iPad óf één jaar lang korting op internet en tv

Welkomstcadeau’s voor nieuwe klanten

Bij het afsluiten van een nieuw abonnement op internet en tv bij KPN heb je de mogelijkheid om te kiezen uit deze vier welkomstcadeau’s:

  • 9 maanden internet (en TV) voor  35,- euro per maand bij een 2-jarig abonnement
  • 1 jaar gratis KPN TV+ ter waarde van 150,- euro bij een 1-jarig abonnement
  • 6 maanden internet (en TV) voor  35,- euro per maand bij een 1-jarig abonnement
  • 2 KPN SuperWifi punten ter waarde van 199,- euro

Bekijk de KPN aanbiedingWil je op de hoogte blijven van al het nieuws van providers?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Één jaar lang korting op internet en tv

Als je de aanbieding met de gratis iPad niet zo interessant vindt, kun je ook kiezen voor één jaar lang korting op internet en tv van KPN. Daarnaast ontvang je een extra cashback van 15 euro, omdat deze deal beschikbaar is via mobiel.nl. Via deze webshop krijg je vrijwel altijd 15 euro cashback bij nieuwe aansluitingen op internet en tv.

Voor het eerste jaar betaal je slechts 35 euro per maand, ongeacht de internetsnelheid, voor zowel internet als tv met 65 zenders. Als je kiest voor een internetsnelheid van 1000Mbit/s met tv, bedraagt de totale prijs voor het eerste jaar slechts 445 euro. Deze prijs is inclusief de aansluitkosten van 25 euro.

Bekijk de KPN aanbieding mét één jaar lang korting op internet en tv 

KPN aanbieding met één jaar lang korting op internet en tv


Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws van providers?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Extra voordeel met KPN Combivoordeel

Als je al een mobiel abonnement hebt bij KPN of van plan bent er een te nemen en je besluit ook een internet- en tv-abonnement af te sluiten, profiteer je van extra korting. Hieronder zetten we de voordelen voor je uiteen.

Je ontvangt elke maand tot € 7,50 korting op je mobiele abonnement. Je krijgt het Pluspakket gratis als je ook TV combineert. Daarnaast ontvang je € 5,00 Entertainmentkorting omdat je Internet, Mobiel en Entertainment of een zenderpakket combineert.

Als je bijvoorbeeld van plan bent de nieuwe iPhone 15 of de iPhone 15 Pro Max aan te schaffen en tegelijkertijd wilt overstappen naar KPN, is het wellicht handig om te overwegen een abonnement bij KPN te nemen.

Bekijk de mobiele abonnementen van KPNAanbieding niet voor bestaande klanten van KPN

Het is belangrijk op te merken dat deze nieuwe KPN-aanbieding niet beschikbaar is voor bestaande klanten. Het actieaanbod geldt voor nieuwe klanten, die zich abonneren op een nieuwe internetverbinding van KPN, al dan niet in combinatie met TV+ die de afgelopen 6 maanden geen internet van KPN hebben afgenomen

Dit kan trouwe en langdurige klanten teleurstellen. Toch zijn KPN en andere providers niet de enige die dergelijke kortingen alleen aanbieden aan nieuwe klanten. Andere aanbieders hanteren een vergelijkbare strategie om nieuwe klanten aan te trekken. Ze benadrukken vaak dat veel bestaande klanten ooit hebben geprofiteerd van kortingen bij het afsluiten van hun abonnement.

Al met al kun je door over te stappen van de ene naar de andere provider toch aanzienlijk besparen op internet en tv. Het is zeker de moeite waard om hier eens naar te kijken, omdat het soms wel honderden euro’s per jaar kan schelen. En het mooie is: je kunt dit elk jaar doen! Dus, als je momenteel een KPN-abonnement hebt, kan het interessant zijn om naar een Odido aanbieding, een Online.nl aanbieding of Ziggo aanbieding te kijken om over te stappen.

Internet en tv aanbiedingen bij andere providers


Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws van providers?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Acer kondigt maar liefst drie nieuwe gaminglaptops aan

Acer lanceert maar liefst drie nieuwe gaminglaptops. Zo introduceren ze de nieuwe Nitro 14 gaminglaptop met processors uit de AMD Ryzen 8040-serie. Oo...

20 jaar Fritzbox: een blik op zowel het verleden als de toekomst

De rode routers hebben zowel in Duitsland als Nederland een aanzienlijke niche veroverd en hebben een loyale schare fans. We kijken in dit artikel nie...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er