Black Friday Deals 2022: de beste deals voor je op een rijtje

Elwin Hodžić
0

Inhoudsopgave

    Black Friday is een periode met aanzienlijk veel techdeals. Het is logisch dat je dan gauw het overzicht kwijtraakt. Daarom hebben wij van de c’t redactie de deals voor jou uitgezocht en op een rijtje gezet.

    Op deze pagina hebben wij een overzicht gemaakt met de beste Black Friday Deals 2022. De deals zijn afkomstig van onder andere de volgende websites:

    Black Friday Deals categorieën

    Zo hebben wij natuurlijk ook een aantal categorieën öpgesteld waar de beste deals bij horen. De categorieen die wij hebben uitgekozen waar wij de beste deals voor hebben geselecteerd zijn als volgt:

    • Black Friday: Smart home Deals 2022
    • Black Friday: TV Deals 2022
    • Black Friday: Laptop Deals 2022
    • Black Friday: Computer Deals 2022
    • Black Friday: Netwerk Deals 2022
    • Black Friday: Smartphone Deals 2022
    • Black Friday: Gadget Deals 2022
    • Black Friday: VPN Deals 2022

    Black Friday Deals


    Wil jij ook op de hoogte blijven van de beste Black Friday Deals 2022, schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief:

    Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

    Disclaimer: het kan voorkomen dat de prijzen tussentijds worden aangepast. Dit ligt buiten onze macht om maar wij zullen proberen om hierop te anticiperen en jou de juiste deal te tonen. Ook kan het natuurlijk voorkomen dat de producten gauw worden uitverkocht. 

    Black Friday: TV Deals 2022

    Het WK voetbal komt er weer aan. Hoe kun je hier beter van genieten dan met een nieuwe TV? Wellicht was je al op zoek maar had je geen idee wat nou echt goede aanbiedingen zijn.

    Gelukkig hebben wij dit voor jou uitgezocht. Wellicht staat jouw droom tv tussen de beste Black Friday TV Deals 2022!

    Black Friday: TV Deals 2022

     

    Black Friday: Smart home deals 2022

    Op zoek naar een slimme upgrade voor je woning? Ben je wellicht geïnteresseerd in een slimme deurbel, een WiFi camera, of een slimme rookmelder? 

    Wij hebben in ieder geval een overzicht voor je gemaakt. In dit overzicht hebben wij een aantal goede deals voor je uitgezocht. Profiteer van deze Black Friday Smart home deals 2022 nu het nog kan!

    Black Friday: Smart home deals 2022

    Black Friday: Laptop deals 2022

    Tegenwoordig is het heel lastig om een laptop weg te denken in onze huidige samenleving. Hierbij kun je een laptop gebruiken voor het thuis werken, als tweede scherm op de bank of voor het studeren. De laatste jaren is er veel vooruitgang geboekt bij onder andere prestaties en accuduur van laptops. Nu is dus een prima moment om (bijvoorbeeld met Black Friday) een nieuwe laptop aan te schaffen.

    Speciaal voor jullie hebben wij daarom een overzicht gemaakt met de beste Black Friday Laptop deals 2022! Zoals bij alle deals moet je er soms wel snel bij zijn en niet wachten tot vrijdag omdat de voorraad beperkt is.

    person sitting front of laptop

    Black Friday: Computer deals 2022

    Tijd voor een upgrade van je pc(-setup)? Of zit je misschien te denken aan om een geheel nieuwe pc te bouwen? Dan is dit hét moment! Tijdens Black Friday zijn er namelijk leuke aanbiedingen te vinden waardoor het upgraden of het bouwen van een nieuwe pc een stukje goedkoper wordt.

    Wij hebben daarom speciaal voor jou een overzicht gemaakt met de beste Black Friday Computer deals 2022. Zo kun je wellicht nog een leuke monitor scoren, een nieuwe ssd of een processor voor een wat zachter prijsje dan normaal!

    black flat screen computer monitor on white wooden desk

    Black Friday: Netwerk Deals 2022

    Heb je thuis vaak last van een trage WiFi-verbinding, het wegvallen van de WiFi-verbinding of gewoon toe aan wat meer sneller & stabieler WiFi? Misschien is dit wel hét moment om je oude router te voorzien van een upgrade met een nieuwe router die ondersteuning biedt voor WiFi-6 of een nieuwe netwerkswitch waarmee je meer apparaat bedraad aan kunt sluiten.

    Aangezien het Black Friday is hebben wij speciaal voor jullie de tijd genomen om een overzicht te maken van de beste Black Friday: Netwerk deals 2022.

    Black Friday: Netwerk Deals 2022

    Black Friday: Smartphone Deals 2022

    Is je oude smartphone aan vervanging toe of wil je zelf gewoon een keer wat nieuws? Ben je misschien geïnteresseerd in bijvoorbeeld een iPhone SE 2022, een Samsung Galaxy S22 Ultra, een Nothing Phone (1)? Dan kan dit het moment zijn om een nieuwe smartphone aan te schaffen met een leuke korting.

    Speciaal voor jou hebben wij een aantal Black Friday: Smartphone Deals 2022 geselecteerd waar je van kunt profiteren. Hou er rekening mee: wees er snel bij want op=op!

    Black Friday: Smartphone Deals 2022

    Black Friday: Gadget Deals 2022

    Op zoek naar wat leuke gadgets om cadeau te geven voor de aankomende feestdagen? Of wil je juist jezelf een leuke gadget cadeau geven, want dat kan natuurlijk ook!

    Zo hebben wij een overzicht voor jullie gemaakt met de beste Black Friday Gadget Deals van 2022 met o.a. smartwatches en speakers erin!

     

    Black Friday: Gadget Deals 2022

    Black Friday: VPN Deals 2022

    Altijd al series willen kijken op Netflix of Disney+ die in Nederland niet beschikbaar zijn? Misschien is het dan een idee om te kijken naar het aanschaffen van een VPN. Gelukkig hebben wij een goede aanbieding voor jullie gevonden.

    Zo kun je tijdens deze Black Friday namelijk profiteren van een geweldige deal van CyberGhost VPN. Zo kun je voor omgerekend zo’n 2,03 euro per maand namelijk al voorzien zijn van een VPN waarmee je naar bijvoorbeeld series kunt kijken die alleen beschikbaar zijn op de Amerikaanse Netflix servers!

    Black Friday CyberGhost VPN

     

    Elwin Hodžić
    Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

    Lees ook

    Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

    Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

    NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

    Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

    0 Praat mee
    avatar
      Abonneer  
    Laat het mij weten wanneer er