Black Friday: Smartphone Deals 2022

Elwin Hodžić
0

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Dan is misschien wel juist nú het moment om een nieuwe smartphone aan te schaffen. Of je nou op zoek bent naar bijvoorbeeld een iPhone SE 2022, een Samsung Galaxy S22 Ultra, een Nothing Phone (1) of misschien wel wat goedkopers aan de haak wilt slaan. Hoe je het went of keert: Black Friday is hét moment om je slag te slaan met een hoop Black Friday: Smartphone Deals 2022 waar je van kunt profiteren!

Iets wat je wellicht ook nog in overweging kan nemen is aanschaffen van een toestel in combinatie met een abonnement bij bijvoorbeeld resellers zoals de MediaMarkt & mobiel.nl maar natuurlijk ook bij de providers zoals KPN, T-Mobile & Vodafone zelf. Veel providers geven namelijk korting op aanschaf van een toestel wanneer je overstapt (welkomstkorting) of verlengt (loyaliteitskorting). Dit is dus zeker het overwegen waard.

Mocht je uiteindelijk niet je telefoon bij een abonnement willen aan te schaffen, vergeet dan in ieder geval niet je Sim-Only abonnement te verlengen als je dat kunt. Vaak kun je namelijk ook leuke extra’s krijgen op het moment dat je je Sim-Only verlengt.

Speciaal voor jou hebben wij in ieder geval de beste Black Friday Smartphone Deals 2022 voor je uitgezocht waarbij je het toestel los kunt aanschaffen maar uiteraard ook met een leuke abonnementdeal! And last but not least: ook de Sim-Only deals hebben we speciaal voor je uitgezocht waarbij je een leuk extraatje kunt ontvangen.

Black Friday Smart home deals 2022


Wil jij ook op de hoogte blijven van de beste Black Friday Deals 2022, schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Black Friday Smartphone Deals 2022

Xiaomi Redmi 10 2022 edition 128GB

XIAOMI Redmi 10 2022 edition - 128GB Blauw

Los toestel – MediaMarkt: van 179 euro, nu voor 159 euro
Abonnement + toestel deal – MediaMarkt: vanaf 120 euro

Google Pixel 6a 128GB
Google Pixel 6a 128GB Zwart

Los toestel – MediaMarkt: van 409 euro, nu voor 299 euro
Abonnement + toestel deal – MediaMarkt: vanaf 120 euro

Samsung Galaxy S20 FE 5G 128GB

SAMSUNG Galaxy S20 FE - 128 GB Donkerblauw 5G

Los toestel – MediaMarkt: van 479 euro, nu voor 399 euro
Abonnement + toestel deal – MediaMarkt: vanaf 324 euro

Samsung Galaxy S22 128GB

Samsung Galaxy S22 5G - 128GB - Phantom Black

Los toestel – Bol.com: van 749 euro, nu voor 675 euro
Abonnement + toestel deal – MediaMarkt: vanaf 636 euro (cashback via Samsung*)

Samsung Galaxy S22+ 128GB

Samsung Galaxy S22+ 5G 256GB Zwart

Los toestel – MediaMarkt: van 1049 euro, nu voor 899 euro (cashback via Samsung*)
Abonnement + toestel deal – MediaMarkt: vanaf 804 euro (cashback via Samsung*)

Apple iPhone 11 64GB

Los toestel – Amazon: van 529 euro, nu voor 479 euro
Abonnement + toestel deal – MediaMarkt: vanaf 636 euro (gratis AirPods 2 i.c.m. nieuw Vodafone Red*)

Black Friday Sim-Only Deals 2022

Mobiel.nl

Tijdens Black Friday betaal je tijdelijk geen aansluitkosten bij mobiel.nl als je wilt overstappen naar een andere provider. Bovendien ontvang je een Apple HomePod Mini t.w.v. € 109,95 of € 100 accessoiretegoed bij een 1- of 2-jarig sim only-abonnement van KPN, T-Mobile, Tele2 of Vodafone, ook als je verlengt.

Ook als je overstapt of verlengt bij een andere provider hoef je niet te treuren. Zo ontvang je bij een overstap of verlenging bij Ben, Budget Mobiel, Lebara of Simyo de Samsung Galaxy Buds2 t.w.v. € 69,95 of € 50 accessoiretegoed

Belsimpel

Als je je Sim-Only bij Belsimpel verlengt, dan krijg je een cadeau afhankelijk van je provider. Zo krijg je het volgende cadeau per provider:

  • 50PlusMobiel: bij het afsluiten van een nieuw 2-jarig Sim Only-abonnement van 50+Mobiel vanaf 5GB aan data €35,- krijg je cashback cadeau.
  • Ben: bij het afsluiten van een 2-jarig Sim Only-abonnement krijg je de Sony WF-C500 t.w.v. €99,95 cadeau.
  • KPN: bij het afsluiten van een nieuw 2-jarige Sim Only-abonnement van KPN vanaf 10GB aan data krijg je de Apple HomePod Mini t.w.v. €108,95 cadeau!
  • Lebara: bij het afsluiten van een 2-jarige Sim Only-abonnement vanaf 5GB aan data krijg je de Apple HomePod Mini Zwart t.w.v. €108,95 cadeau.
  • Simyo: bij het afsluiten van een nieuw 1 of 2-jarige Sim Only-abonnement vanaf 6GB aan data krijg je de Fitbit Luxe Zwart t.w.v. €149,95 cadeau.
  • Tele2: bij het afsluiten van een 2-jarige Sim Only-abonnement van Tele2 vanaf 5GB aan data krijg je de Sony LinkBuds S t.w.v. €149,- cadeau.
  • T-Mobile: bij het afsluiten van een 2-jarige Sim Only-abonnement van T-Mobile vanaf 5GB aan data krijg je de Bang & Olufsen Beosound Explore Zwart ADE edition t.w.v. €198,95 cadeau.
  • Youfone: bij het afsluiten van een 2-jarige Sim Only-abonnement van YouFone vanaf 12GB aan data en onbeperkt bellen / sms krijg je de Jabra Elite 3 Grijs t.w.v. €79,99 cashback cadeau.

Profiter van deze Black Friday Sim-Only Deals 2022 bij Belsimpel nu het nog kan, vooral als je geen gebruik gaat maken van de Black Friday Smartphone Deals die zij ook hebben.

Disclaimer: het kan voorkomen dat de prijzen tussentijds worden aangepast. Dit ligt buiten onze macht om maar wij zullen proberen om hierop te anticiperen en jou de juiste deal te tonen. Ook kan het natuurlijk voorkomen dat de producten gauw worden uitverkocht. 

Meer over

Smartphones

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Ubuntu 24.04 LTS release: dit kun je verwachten van deze nieuwe versie

Canonical heeft de langverwachte release van versie 24.04 LTS van zijn eigen Linux distributie Ubuntu op tijd uitgebracht. Veel beheerders keken ernaa...

Flink besparen op internet en tv met deze Odido aanbieding

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er