Friendspire: entertainment tips van vrienden en (on)bekenden

Alieke van Sommeren
0

Je vrije tijd vullen is in theorie niet lastig, maar je wilt wel makkelijk inspiratie krijgen voor leuke of inspirerende films, series en podcasts of lekker wat uren wegduiken in een goed boek. Friendspire helpt je op weg.

Met Friendspire krijg je snel en makkelijk bij je voorkeuren passende vrije­tijdsvulling voorgeschoteld. Door wat je bekeken, geluisterd of gelezen hebt te ­scoren, wordt alles nog verder gefinetuned naar je smaak.

De trending items uitproberen mag natuurlijk ook, net als het door lijsten scrollen met bijvoorbeeld concerten die te streamen zijn om toch het gevoel van een ­uitje te krijgen, of de beste nieuwe films voor een bepaalde maand of toch weer een kijkje in de lijst met beste films aller tijden.

friendspire entertainment films series muziek boeken

Als je vrienden (met vergelijkbare smaak?) ook een account hebben of je steeds tegen bepaalde users aanbotst wiens aanbevelingen je goed zijn bevallen, is het de moeite waard ze te volgen.

De app laat je lijsten maken voor al je entertainment, om zo alles op één handige plek te hebben staan. En die lijsten zijn ook weer te delen. Friendspire is uitgebreid, maar ook doordacht en het kost weinig moeite om de aanbevelingen te bekijken voor meer informatie, te raten en bewaren voor later.

Friendspire: Android / iOS

Meer app-tips en webtips in c't 06/2024

Meer over

AppsWebsites

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

H2R Graphics: overlays & pauzeweergave in videostreams

Als je een webinar, videoconferentie of livestreams wilt organiseren, kun je het videobeeld uitbreiden met H2R Graphics.

Zelfstandige streamingkastjes voor je tv

In een smart-tv geïntegreerde apps voor streamen zijn handig. Maar er zijn goede redenen om een apart streamingkastje als een Apple TV 4K of Chromecas...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er