Up to date reisadvies: Reisapp Buitenlandse Zaken

Alieke van Sommeren
0

De app Reisapp Buitenlandse Zaken is een handige tool voor reizigers die in de huidige pandemie-tijd toch echt de grens over moeten. De app bevat zeer veel relevante reisinformatie, ook non-pandemie.

Maar naast de overduidelijke pandemie-reisadviezen bevat de app een hele waslijst aan handige informatie die je nodig hebt als je van plan bent te gaan reizen. De app ontzorgt door je te helpen als je tegen onverwachte situaties aanloopt.

Reisapp Buitenlandse Zaken

Alle contactgegevens voor Nederlandse ambassades staan erin. De handige reischecklist laat weten hoe het zit met visa’s, reizen met kinderen en of een internationaal rijbewijs verplicht is.

Algemeen handig advies mag ook niet ontbreken, zoals zorgen voor een financiële buffer voor onverwachte situaties, noteren van belangrijke telefoonnummers, meerdere betaalmiddelen meenemen, controleren of je pinpas geactiveerd is voor dat land en medicijnverklaringen regelen.

Reisapp Buitenlandse Zaken: Android / iOS

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Lockdown Apps opensource firewall voor iOS

Ook op je smartphone loop je de kans dat er verraderlijk irritante verbindingen naar buiten worden gelegd, zoals bij cryptomining, het delen van je da...

Miradore MDM: centraal apparaatbeheer kan voor nop

Centraal beheer van mobiele apparaten vermindert veiligheidsrisico's. Miradores cloudoplossing biedt een gratis versie en is op die manier ook een int...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er