Sennheiser CX Plus True Wireless in-ears met ANC – review

Redactie
0

lezers-awards-2021-zilver

De Sennheiser CX Plus True Wireless, de opvolger van de CX True Wireless, zijn goed klinkende, makkelijk bedienbare en betaalbare in-ears met ANC en ambient-aware.


Sennheiser Wireless in-ears ANC


De muziek klinkt zeer goed, helder en gedetailleerd, met een neutrale verdeling van laag tot hoog. Er worden geen toongebieden zoals de lage frequenties van de bas nadrukkelijk versterkt en het totale klankbeeld blijft erg ruimtelijk.

De EQ in de Smart Control-app van Senn­heiser is een handig hulpmiddel, maar mist een fijnafstemming. Het is niet mogelijk verschillende gebieden te manipuleren, alleen het hele spectrum.

Sennheiser Wireless in-ears ANC

De bediening van volume, play, skip, ANC, ambient-aware en gesprekken gaat via snel opeenvolgende tikjes op de linker- en rechteroppervlakken en werkt zeer goed. Je kunt de tikcodes in de app deels aanpassen aan de eigen voorkeuren, evenals enkele andere persoonlijke instellingen zoals spraak(assistent) en algemene instellingen.

De pluggen zijn beide uitgerust met drie micro­foons en een infrarood-draagsensor.

De in-ears zijn spatwaterdicht (IPX4) en dus bestand tegen zweet en regen. Met de vier bijgeleverde siliconen adapter­dopjes (XS-S-M-L) is de plug strak passend te maken. Het draagcomfort is goed, je merkt het nauwe­lijks dat ze in je oren zitten. De in-ears houden het (zonder ANC) 9 uur vol, met behulp van het kleine oplaad- en opbergdoosje zelfs drie keer zo lang.


Blijf op de hoogte van de nieuwste informatie en tips!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Pluspunten

bediening
draagcomfort
goed helder geluid

Sennheiser CX Plus True Wireless

Sennheiser
verbindingBluetooth 5.2
codecsSBC, AAC, aptX, aptX Adaptive
meegeleverdlaaddoosje, siliconen tips, laadkabel
gewicht35 g (laadcase) / 47 g (totaal)
afmetingen case5,9 × 3,4 × 4,2 cm
bekijk het product€ 160

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in c't 06/2024

Deel dit artikel

Lees ook

Sennheiser CX 400BT draadloze in-ears

De CX 400BT in-ears van Sennheiser beloven de klank van de True Wireless 2, maar dan een stuk goedkoper vanwege het ontbreken van actieve noisecancell...

Sportieve in-ear bluetooth koptelefoon Sennheiser CX Sport

Een korte test van de Sennheiser CX Sport in-ear koptelefoon. Draadloos via bluetooth, voorzien van een remote in de draad tussen de oortjes.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er