Trust Iris 4k Ultra HD conferentiecamera

Alieke van Sommeren
0

Trust komt met de Iris, een nieuwe plug&play conference-camera die elke ruimte omtovert tot een videoconferentieruimte. De Iris bevat ook een aantal slimme ingebouwde opties.

De Trust Iris pan-tilt-zoomcamera van 2,2 kilo en 60,1 cm bij 11,5 cm diep en 14,1 cm hoog biedt 4K-beeldkwaliteit (3840×2160 pixels) met 60 Hz en 120 graden beeld met een vijfvoudige digitale zoom. Aansluiten gebeurt via USB (type A).

De conferentiecamera is compatibel met Windows en macOS. De Iris-camera heeft een hoogwaardige lens van Zeiss en door de innovatieve software biedt de conferentiecamera ook een aantal slimme opties.

Zo maakt de deelnemersmodus gebruik van de groothoek­weergave om iedereen (tot maximaal acht personen) netjes in beeld te krijgen. De camera zoomt in de sprekermodus automatisch in op degene die op dat moment aan het praten is voor de beste verstaanbaarheid. De Iris is compatibel met Teams, Zoom, Google Meet, GoToMeeting, Webex en elke andere online app voor videochats.

Trust Iris conferentiecamera videobellen
De voor spraak geoptimaliseerde luidspreker zorgt voor een helder geluid met goede ruimtelijkheid. De microfoon van de Iris pikt alle gesprekken binnen 5 meter op, zodat iedereen goed verstaanbaar blijft. Een externe microfoonoptie komt binnenkort ook beschikbaar.

De ingebouwde noise­cancellingtechnologie van de conferentiecamera regelt dat de vergadering niet wordt verstoord door geluiden uit de omgeving. De camera is op een voet te zetten voor op tafel, maar ook vast te maken aan de muur of een optionele mount voor aan een tv (binnenkort beschikbaar). Een ­remote wordt meegeleverd.  De Iris-videoconferentiecamera heeft 2 jaar garantie en een adviesprijs van 800 euro.


Wil je op de hoogte blijven van het laatste IT-nieuws en de nieuwste online-artikelen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Videobellen met Whereby, gebruik het gratis en zonder accounts

Videobellen kan met allerlei sites en apps. We bekijken kort de dienst Whereby, waarmee je gratis videobellen kunt. Alleen degene die een meeting orga...

Headset voor videobellen – 5 comfortabele modellen getest

Headset voor videobellen - test van 5 modellen met de voor- en nadelen bij langdurig videobellen. Plus een optie om van je koptelefoon een headset te ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er