XGIMI Horizon – review van smart-beamer met Android 10

Redactie
0

De XGIMI Horizon beamer is niet afhankelijk van externe randapparatuur dankzij Android TV en geïntegreerde luidsprekers.

De XGIMI Horizon is een Full HD led-smartbeamer met Android TV 10. Met een Google-account draaien de meeste streamingdiensten direct vanaf het apparaat. Via 2 HDMI-poorten sluit je externe apparaten aan.

De Horizon ziet er mooi uit, maar het is wel jammer dat er geen in hoogte verstelbare voetjes op zitten. De beamer is voorzien van Harman Kardon-speakers. De bas is dun, maar het maximale volume is prima. Toch kan je in grotere kamers niet om het gebruik van externe luidsprekers heen.

Xgimi horizon beamer android


Blijf op de hoogte van de nieuwste informatie en tips!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.


Vanaf 163 cm projecteerde de projector een beeld met een diagonaal van 150 cm op de muur met in de prestatie­modus een maximale helderheid van 1525 lumen in het midden van het beeld, die naar de randen afzakte naar in ieder geval nog accep­tabele waarden. Wel was er een geelgroene waas zichtbaar. Die verdween in de standaard- (1198 lumen) en heldere-modus (1019 ­lumen).

De Horizon kan bij daglicht worden gebruikt tot maximaal twee meter. Dan toont hij krachtige kleuren en behoorlijke contrasten. De Horizon is redelijk stil en verbruikt tot maximaal 170 watt in de prestatiemodus.

Plus- en minpunten:

+ gebruiksgemak
+ goed beeld en stil
– kleurzweem in prestatiemodus

XGIMI Horizon; smart-beamer met Android 10xgimi.com
technologie/-chipDLP / 0,47″ DMD
aansluitingen2×HDMI, 2×USB-A, (3.0/2.0), 1×opt., 1×3,5mm jack, 1×LAN
afmetingen/gewicht21×22×14 cm/ 2,8 kg
levensduur led25.000 uur
bekijk het product€ 1.100

 

lees meer reviews in c't 06/2024

Meer over

beamer

Deel dit artikel

Lees ook

BenQ GV1 beamer & bluetooth-luidspreker

De GV 1 van BenQ is niet alleen een slimme mobiele beamer, het is ook een krachtige bluetooth-luidspreker. Dankzij de ingebouwde accu is het apparaa...

Tips voor het aansluiten van een beamer

Een beamer heeft doorgaans geen app of tv-tuner en het geluid komt uit een klein speakertje. We laten zien hoe je met een beamer video's en andere con...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er