Sportieve in-ear bluetooth koptelefoon Sennheiser CX Sport

Alieke van Sommeren
0

De CX Sport in-ears van Sennheiser zorgen voor muziek tijdens actieve bezigheden: een lekkere bas, maar ook de rest van de muziek is in orde.

De verpakking bevat een aantal accessoires: een opbergtasje, vier maten tips, drie maten vinnen, een shirtclip en een korte laadkabel. De geelgroene vinnen en ruime keus aan siliconen tips zorgen dat de in-ears goed blijven zitten. Met een schuifje kun je de kabels inkorten. Op het linkeroortje zitten drie puntjes, zodat je snel weet welke dop in welk oor moet. De laadpoort (microUSB) is voorzien van een klep die je met wat gepriegel open krijgt.

 

Sennheiser CX Sport

De drie knoppen op de remote zijn wat glad en steken niet ver uit, waardoor vooral bij fanatiek sporten en klamme handen de bediening wat minder handig gaat. Als je de lay-out eenmaal door hebt, komt het alsnog goed. Ondanks dat er twee kleine ‘units’ aan het snoer hangen, voel je de CX Sport met zijn net iets meer dan 15 gram nauwelijks zitten. Zweet en opspattend water kan hij prima hebben.

Na het pairen laat een prettige stem meldingen horen en er is een shortcut (op stand-by) om de resterende accutijd te horen. De Sport gaat zo’n 6 uur mee met 1,5 uur laden. In 10 minuten laad je hem genoeg op voor een uur luisteren. De oortjes hebben een mooi evenwichtig geluid en de bas klinkt lekker, maar niet overdreven. Dit valt in de categorie kost wat, maar dan heb je ook wat.

Bekijk ook deze review voor andere bluetooth oordopjes (niet specifiek voor sporten).

 

Sennheiser CX Sport

Wireless sport in-ears
FabrikantSennheiser
Audioweergave / verbinding / accuduurstereo 17Hz-21kHz (28 ohm) / bluetooth 4.2 / 6 uur
Audiocodecsapt-X / apt-X LL / AAC / SBC
Meegeleverd4 sets siliconen ooradapters (XS/S/M/L), 3 sets oorhaken (S/M/L), kabelclip, usb-laadkabel, opbergtas, (korte) handleiding
Shoplink en prijsSennheiser CX Sport, € 105

 

 

 

 

Deel dit artikel

Lees ook

Devolo Access Point One

De Devolo Access Point One moet in wat grotere huizen zorgen dat je wifinetwerk geen gaten meer heeft. Hij biedt een prima performance.

Delock 11826 slimme stekker

Tragant biedt de allereerste slimme stekker met opensource Tasmota-firmware en zonder cloudverplichting.

0 Praat mee

avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er