NuForce Be Sport 3: Sportieve draadloze oordopjes

Alieke van Sommeren
0

Bluetooth headsets voor tijdens het sporten of onderweg zijn populairder dan ooit. Maar dat soort kleine oordopjes klinkt vaak niet bepaald geweldig. De BE Sport3 van NuForce brengt daar verandering in.

We hebben op de redactie één redacteur die gaat hardlopen met een grote koptelefoon. De meeste redacteuren kiezen toch liever voor kleine, handzame sportoordopjes, die je via bluetooth met je telefoon verbindt. Meestal is die beperkte grootte echter funest voor de geluidskwaliteit. Bij dergelijke modellen gaat de aandacht namelijk vooral naar een stevige pasvorm. Dat is belangrijk, omdat ze anders tijdens het hardlopen of bootcampen steeds uitvallen of onaangenaam aanvoelen.

Ook de nieuwe BE Sport3 van NuForce is zo gebouwd dat hij lekker stevig in je oor blijft zitten. Daarnaast biedt hij een aangenaam uitgebalanceerd geluidsbeeld. Dus zonder de vaak overdreven en vermoeiende zware bas die we meestal horen bij in-ear oordopjes.

Compleet

De behuizing van de draadloze in-ears is van stevig metaal. De achterzijde van ieder oordopje heeft een handigheidje: een ingebouwde magneet. Zo kun je de dopjes om je hals doen en vastklikken als ze niet in je oor zitten en raak je ze niet zo snel kwijt. Kwijtraken door uitvallen zal ook niet snel gebeuren. Je krijgt er namelijk drie maten gele en roze dopjes bij, plus nog twee formaten haakjes. Met deze hulpmiddelen kun je de BE Sport3 altijd goed passend in je oren krijgen.

Om het helemaal compleet te maken wordt er nog een setje zwarte zogenaamde ‘double flanged’-dopjes en een zacht opbergtasje meegeleverd. Opladen gaat heel makkelijk met een meegeleverd usb-kabeltje. Deze sluit je aan op de kleine afstandbediening vlakbij het rechteroor.

(Ton Heijnen)

Bekijk ook deze review voor andere bluetooth oordopjes (niet specifiek voor sporten).

NuForce BE Sport3 oordopjes: specificaties

Meer over

Koptelefoons

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

SwitchBot K10+ review: robotstofzuiger die weliswaar klein is maar wel fijn

Zoek je een compacte robotstofzuiger voor een wat kleinere woning? De SwitchBot K10+, die we in deze review bespreken, zou wel eens precies kunnen zij...

Xiaomi TV Stick 4K review: Google Chromecast met Google TV alternatief

In deze review werpen we een blik op de Xiaomi TV Stick 4K. Deze streaming-stick biedt dankzij Android TV een streaming-alternatief voor de Google Chr...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er