Klembord delen tussen apparaten met Clipt

Alieke van Sommeren
0

Ontken het maar niet: hoe vaak heb jij jezelf geen selectie aan foto’s gestuurd via je mail-app om ze vanaf je smart­phone redelijk snel naar je pc te kunnen stu­ren? Het delen van je klembord-content tussen apparaten kan handiger.

De erg handige app Clipt maakt het delen van je klembord-­inhoud tussen allerlei verschillende appa­raten (zoals een Android-smart­phone en je pc) lekker eenvoudig.

Tekst, foto’s en bestanden belanden via de ­cloud op je andere apparaten. De app werkt met je Google-­account en dus je Google Drive voor het opslaan van alle data. Het is doodsimpel in gebruik, en niet meer dan op copy drukken op apparaat één en paste op apparaat twee.

clipt android klembord groot

De recente historie van je klembord is makkelijk doorzoekbaar, voor het geval je achteraf toch nog een extra kopietje van iets nodig hebt.

Clipt is op het moment van schrijven beschikbaar voor Android en als browserextensie voor Chrome voor de pc, je mac en voor Linux – een iOS-app is in de maak.

De app is ontwikkeld door OneLab, een start-up (deel van een innovatie-hub) die valt onder de bekende smartphonemaker OnePlus.

Clipt: Android / browser-extensie Chrome

Meer over

Apps

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

App voor wandelroutes

Zoek je een app voor wandelroutes? Alltrails biedt uitgebreide informatie, ook zonder Pro-account.

FairEmail veilige mail-app

De mailclient FairEmail is volledig gericht op privacy en het beschermen van je persoonlijke gegevens. Je kunt verschillende accounts gebruiken en je ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er