JBL Reflect Mini NC: zeer comfortabele draadloze oordopjes

Alieke van Sommeren
0

De Reflect Mini NC zijn zeer compacte draadloze oordopjes die goed in je oren blijven zitten. De noise-cancelling doet echter bijzonder weinig.

Het woord Mini in de Reflect Mini NC oordopjes is niet gelogen: ze zijn zeer compact en licht. Je stopt de oordopjes makkelijk in je oren, waar ze ook keurig blijven zitten – hoe fanatiek je ook aan het bewegen gaat.

Het dompelproof zijn is een handige plus, zweet is totaal geen probleem en afspoelen onder de kraan is een fijne optie. Vergeet ze niet goed af te drogen voordat je ze in de niet-dompelproof case stopt.

JBL Reflect Mini NC wireless draadloze oordopjes
De oordopjes hebben een accuduur van 7 uur en de zeer compacte case met handig draagkoord doet daar 14 uur bovenop. Je stopt die kleine case ook zo in je broekzak. Laden gebeurt via USB-C en is binnen 2 uur gepiept.

Bij het geluid valt op dat de bas de nadruk heeft gekregen. Via de companion-app is het geluid wel naar je smaak te tweaken, maar de middentonen blijven altijd een tikje achter. De bediening via ­touchvlakken op de oordopjes werkt goed, en is aan te passen als je liever volumebediening hebt dan bijvoorbeeld de ANC en de Ambient Sound-control (bewust blijven van omgeving) te bedienen.

De noise-cancelling deed echter bijzonder weinig, hoe we de instelling ook probeerden aan te passen.

Pluspunten

– dompelproof
– zeer comfortabel

Minpunten

– noise-cancelling doet weinig

JBL Reflect Mini NC
connectiviteitUSB-C (laden case), bluetooth 5.1
accuduur21 uur: 7 via dopjes, 14 via case
IP-ratingIPX7
gewicht13,6 gram
meegeleverdoplaadcase, 3 maten tips en vleugels, USB-C-kabel, korte handleiding
prijs€ 120

Meer hardware-reviews in c't 05/2024

Meer over

AudioHardware

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Bluetooth in-ear oordopjes: zijn dure echt beter?

We beluisterden tien paar bluetooth in-ear oordopjes met prijzen tussen de 85 en 1200 euro om te bepalen of de dure exemplaren ook echt de meerprijs w...

Plantronics BackBeat FIT 3100 draadloze sport-oordopjes

De Plantronics FIT 3100 is het eerste volledig draadloze model uit de BackBeat-serie. De oordopjes van de FIT 3100 zijn voorzien van een oorhaak, waar...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er