Iiyama TW1023ASC touchpanel met led-IPS

Noud van Kruysbergen
0

Het Iiyama 10-inch PoE-touchpanel TW1023ASC met led-IPS kan dienen als informatiepunt bij winkels of balies, maar ook om thuis op de hoogte van het nieuws te blijven.

De TW1023ASC lijkt een wat dikkere 10-inch Android-tablet, maar blijkt een robuust PoE-touchpanel te zijn. Door de 75mm-Vesa-mounting is hij bijvoorbeeld als informatiescherm bij balies of winkels in te zetten. De robuustheid uit zich in het led-IPS-panel met glas van 1,25 mm dik (hardheid 7H) met anti-­vingerafdrukcoating. Het apparaat is 24/7 te gebruiken, met een helderheidswaarde van 50% is de levensduur dan zo’n 30.000 uur. Je kunt hem niet neerzetten, maar alleen plat neerleggen of ophangen. Dankzij PoE kan de netwerkkabel ook de voeding leveren.

Iiyama TW1023ASC touchpanel

De netwerkverbinding kan niet alleen via LAN, maar ook met 2,4GHz-wifi. Er draait Android 8.1 op zonder Google-functies als de Play Store, er is alleen een Apk-installer voor eigen applicaties en de browser ­Chrome. Daar kun je de mogelijkheden van de gebruikers gericht mee sturen en beperken. Het 1200 × 800 capacitieve scherm reageert goed en met de ingebouwde webcam zijn interactieve sessies mogelijk.

Dit touchpanel van Iiyama is niet alleen voor commerciële oplossingen bedoeld, maar kan bijvoorbeeld ook in de keuken worden opgehangen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 


Het laatste nieuws over tablets krijgen? Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Opvallend:

geen Google-functies

Pluspunten

robuust

Minpunten

gebruiksmogelijkheden

Iiyama TW1023ASC touchpanel
FabrikantIiyama
processorRockchip RK3288, quad-core Cortex-A17 1.8GHz
geheugen/opslag2 GB DDR3 / 16GB eMMC
audio2 × 1,5W
aansluitingenLAN/PoE, USB-OTG, HDMI-mini, 2 × USB 2.0, sd-kaart
meegeleverdvoeding, afdekplaatje met schroeven, 4 Vesa-schroeven
shop en prijsamazon.nl € 300

 

Lees meer achtergrondinformatie in c't 05/2024

Meer over

Monitoren

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Compacte touchscreens voor de Raspberry Pi

Een scherm met touchbediening is bij veel eigen knutselprojecten de kers op de taart. Uit onze test is echter gebleken dat er flinke verschillen zijn ...

Iiyama ProLite T2454MSC 24″-touchscreen

De Iiyama ProLite T2454MSC oogt als een gewone monitor met een wat aparte voet, maar die is erg praktisch voor het touchscreen.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er