Opslagkompas – c’t 6/2022 is nu te lezen

Redactie
0

 


Opslagkompas

In c’t 6/2022 vind je onze grote c’t opslaggids. Daarin lees je alles over diverse opslagtechnieken en kom je te weten welk opslagmedium geschikt is voor welk doel. Je vindt er vergelijkende tests van onder andere ssd’s, 2 TB externe usb-schijven, usb-sticks en (micro)SD-kaarten.

  • Gegevenslekkende smartphones

We kijken naar hoe Android-smartphones voortdurend met hun fabrikanten en met Google communiceren. Je leest wat je kunt doen om je gegevens beter te beschermen en hoe je de privacy van je smartphone optimaliseert.

  • Windows updates en problemen

Bij Windows 10 zijn updates een constante bron van vragen en problemen – die kunnen variëren van irritant tot fataal. Met onze gids weet je wat je moet doen als een update weer eens moeilijk doet.

  • Bouwvoorstel voor zuinige, stille pc

En je vindt in deze editie ook ons bouwvoorstel voor een zuinige en fluisterstille pc met de nieuwe generatie Intel Alder Lake-processor die vier 4K-schermen kan aansturen.


Nu beschikbaar voor abonnees …

Abonnees ontvangen niet alleen de papieren uitgave thuis zonder bezorgkosten – en voordat hij in de winkel ligt. Je kunt c’t magazine ook lezen in de c’t app voor iOS of Android en via de webreader (inclusief een optie om de pdf te downloaden).

Lezen via c’t app       Lezen via webreader

… en voor niet-abonnees

Ben je (nog) geen abonnee, dan kun je de nieuwste uitgave bestellen in de webshop. Dat kan tijdelijk zonder bezorgkosten! Als je nu een abonnement neemt op c’t, profiteer je bij de volgende uitgaven ook van de voordelen als abonnee.

Bestel nieuwste editie (gratis bezorgd)       Abonnementen

 

We wensen iedereen veel leesplezier!c't 05/2024

Deel dit artikel

Lees ook

3D audio: Auro-3D en DTS:X vs Dolby Atmos

Er zijn drie verschillende 3d audio formaten die hoogtekanalen toevoegen aan 5.1-kanalen. Streamingdiensten gebruiken echter bijna allemaal Dolby Atmo...

QNAP HS-453DX veelzijdige netwerkopslag en mediaserver

De 'SilentNAS' HS-453DX voor in de woonkamer moet onhoorbaar zijn. Met ssd's konden we inderdaad geen geluid horen of meten. Met harde schijven werd d...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er