Internet en tv acties: de beste aanbieding internet en tv van dit moment

Elwin Hodžić
0

Inhoudsopgave

  Dit jaar stijgen de prijzen aan alle kanten, ook wat betreft de kosten voor internet en tv. Zo schreven we al over de Ziggo inflatiecorrectie 2023 die per 1 juli 2023 ingaat waarbij Ziggo de internetpakketten en beltarieven gemiddeld met 8,5 procent verhoogt. Ook komt er een KPN inflatiecorrectie 2023 aan waarbij de prijzen gemiddeld met 6,4 procent gaan toenemen met een maximum van 4 euro per maand.

  Als je niet op een prijsverhoging van je internetabonnement zit te wachten, dan zou je kunnen besparen op internet en tv door over te stappen naar een andere provider. In dit artikel hebben we een aantal internet en tv acties voor je uitgezocht die wellicht voor jou interessant kunnen zijn.

  Internet en tv acties

  T-Mobile GOGOGO Deals

  Bij T-Mobile zijn er weer GOGOGO Deals. Hierdoor kun je genieten van verschillende voordelen bij het afsluiten van een abonnement voor thuis. Tijdens deze speciale aanbieding krijg je gratis aansluitkosten ter waarde van €30. Dit betekent dat je geen extra kosten hoeft te betalen voor het aansluiten van je thuisverbinding.

  Als je beschikt over een glasvezelverbinding, dan profiteer je zelfs van het voordeel dat er geen installatiekosten in rekening worden gebracht. Normaal gesproken bedragen deze installatiekosten €75, maar met de GOGOGO Deals hoef je deze nu gelukkig niet te betalen.

  Naast de gratis aansluiting en installatiekosten, kun je ook profiteren van korting op je abonnement gedurende de eerste 8 maanden. De exacte hoogte van de korting kan variëren, afhankelijk van het type abonnement dat je wilt gaan afsluiten.

  Bestel nu

  Youfone Lente Deals

  Bij Youfone kun je op dit moment profiteren van de speciale Lente Deals, waarmee je verschillende voordelen ontvangt bij het afsluiten van een abonnement. Allereerst krijg je gratis ESPN Compleet, wat betekent dat je zonder extra kosten kunt genieten van een uitgebreid sportaanbod via deze zender.

  Daarnaast ontvang je gedurende de eerste 6 maanden korting op je abonnementskosten. Dit houdt in dat je een verlaagd tarief betaalt gedurende deze periode. De exacte hoogte van de korting kan variëren, afhankelijk van het type abonnement dat je afsluit.

  Een ander voordeel van deze aanbieding is dat je geen aansluitkosten hoeft te betalen. Normaal gesproken worden er bij het aansluiten van een nieuw abonnement aansluitkosten in rekening gebracht, maar met de Lente Deals komen deze kosten te vervallen. Dit maakt het overstappen toch wel een stuk aantrekkelijker.

  Bestel nu

  Freedom internet: 'veilig en vrij internet'

  Freedom is een provider die is ontstaan nadat KPN had aangekondigd dat verschillende dochterondernemingen zouden opgaan in de desbetreffende onderdelen van KPN. Hieronder vielen onder andere de mobiele telefonieprovider Telfort en de internetprovider XS4ALL.

  Uit vrees dat hierdoor de flexibiliteit van XS4ALL verloren zou gaan, heeft een groep gebruikers en (ex-)medewerkers Freedom Internet opgericht. Dit is dus een internetprovider die de vrijheid en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan en een netwerk wilde bouwen volgens hun standaarden op het gebied van security en privacy.

  Mocht je een persoon zijn die dezelfde gedachtegang als Freedom deelt, dan kan het interessant zijn om nú de overstap te maken naar deze provider en daarmee de prijsverhogingen die ingaan per 1 juli bij andere providers te ‘vermijden’.

  Bestel nu

  Freedom internet


  Altijd op de hoogte blijven omtrent de beste acties? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief:

  Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

  Deel dit artikel

  Elwin Hodžić
  Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

  Lees ook

  Acer kondigt maar liefst drie nieuwe gaminglaptops aan

  Acer lanceert maar liefst drie nieuwe gaminglaptops. Zo introduceren ze de nieuwe Nitro 14 gaminglaptop met processors uit de AMD Ryzen 8040-serie. Oo...

  20 jaar Fritzbox: een blik op zowel het verleden als de toekomst

  De rode routers hebben zowel in Duitsland als Nederland een aanzienlijke niche veroverd en hebben een loyale schare fans. We kijken in dit artikel nie...

  0 Praat mee
  avatar
    Abonneer  
  Laat het mij weten wanneer er