De optimale pc – c’t magazine 03/2023 staat voor je klaar

Redactie
0

De stevige concurrentie tussen Intel en AMD geeft zelfbouwers van pc’s op dit moment een ruime keuze aan goede, snelle processors en platforms zoals we die al lang niet hebben gezien.

In c’t 3/2023 vind je onze tips en twee nieuwe bouwsuggesties die je op weg helpen om jouw optimale pc te bouwen. Daarnaast bespreken we AI-beeldgenerators, waarmee een korte tekstinput al genoeg is om fascinerende kunstwerken te creëren.

Deze technologie roept echter ook juridische en ethische vragen op. Ook nemen we de toekomstplannen van de processorfabrikanten onder de loep: Intel wil in 2026 weer aan de top staan, AMD richt zich op mobiele processors en Apple breidt zijn M-familie uit.

En we kijken mee met een pentester die legaal bij zijn klant inbreekt om de veiligheid van zijn systeem aan de tand te voelen.

Je kunt dit nummer nu bestellen!

Nu beschikbaar voor abonnees …

Abonnees ontvangen niet alleen de papieren uitgave thuis zonder bezorgkosten – en voordat hij in de winkel ligt. Je kunt c’t magazine ook lezen in de c’t app voor iOS of Android en via de webreader (inclusief een optie om de pdf te downloaden).

Lezen via c’t app       Lezen via webreader

… en voor niet-abonnees

Ben je (nog) geen abonnee, dan kun je de nieuwste uitgave bestellen in de webshop. Als je nu een abonnement neemt op c’t, profiteer je bij de volgende uitgaven ook van de voordelen als abonnee.

Bestel nieuwste editie       Abonnementen

We wensen iedereen veel leesplezier!

 

Lees ook

Met deze nieuwe Ziggo aanbieding hoopt de provider op nieuwe klanten

Vorig jaar schreven we al over zowel de KPN inflatiecorrectie 2023 als de Ziggo inflatiecorrectie 2023 die niet bij iedereen in de smaak was gevallen....

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er