Darknet, censuur en anonimiteit – c’t magazine 10/2022 staat voor je klaar

Redactie
0

Darknet

Het Tor-netwerk is in veel landen de enige ongecensureerde internettoegang. Ontdek hoe je voordeel haalt uit Tor, waar de grens van anonimiteit ligt en hoe je Tor-gebruikers kunt beschermen en ondersteunen.

• Software-optimalisatie
Computer te traag? Met deze tips kun je nog steeds probleemloos werken op je pc of Mac – op kantoor, tijdens het rondstruinen op internet of het bewerken van foto’s, muziek en video’s.

• Mini-gaming-pc
Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe mini-gaming-pc, dan biedt ons bouwvoorstel in broodroosterformaat genoeg performance voor gaming in WQHD-resolutie op het hoogste detailniveau.

• Wi-Fi 6 upgrade
Heeft je wifi-verbinding een update nodig? Dan kun je onze test van Wi-Fi 6 usb-sticks gebruiken om je computer te upgraden met de snelste stick.

Je kunt dit nummer nu bestellen!

c't 10/2022 Darknet

Nu beschikbaar voor abonnees …

Abonnees ontvangen niet alleen de papieren uitgave thuis zonder bezorgkosten – en voordat hij in de winkel ligt. Je kunt c’t magazine ook lezen in de c’t app voor iOS of Android en via de webreader (inclusief een optie om de pdf te downloaden).

Lezen via c’t app       Lezen via webreader

… en voor niet-abonnees

Ben je (nog) geen abonnee, dan kun je de nieuwste uitgave bestellen in de webshop. Dat kan tijdelijk zonder bezorgkosten! Als je nu een abonnement neemt op c’t, profiteer je bij de volgende uitgaven ook van de voordelen als abonnee.

Bestel nieuwste editie       Abonnementen

 

We wensen iedereen veel leesplezier!

 

Deel dit artikel

Lees ook

Windows 11 knipprogramma kwetsbaar voor gevoelige informatie

In het knipprogramma van Windows 11 is een kwetsbaarheid ontdekt bij het opslaan van screenshots. De kwetsbaarheid zorgt ervoor dat bij het bijsnijden...

Energie besparen: tips voor optimaliseren, monitoren en undervolten

Download de gratis mini-gids over energie besparen met o.a. tips voor je (IT-)apparatuur, monitoring met P1-monitor en je pc undervolten.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er