Beveilig je online accounts – c’t magazine 7/2022 staat voor je klaar

Redactie
0

Beveilig je accounts

c't 7 / 2022

Met de hoeveelheid gevoelige gegevens die je aan allerlei online diensten toevertrouwt, heb je een waterdichte wachtwoordstrategie nodig. Je krijgt in c’t 7/2022 een overzicht van tools om je accounts te beveiligen.

• Tweedehands smartphones
Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je bankrekening. We hebben er vijf gekocht en van binnen en buiten aan de tand gevoeld.

• Terug naar Windows 10
Ontdek de verschillen tussen Windows 10 en 11, en als Windows 11 je niet bevalt, lees je hoe je weer terug gaat naar Windows 10.

• PCIe-ssd’s getest
SATA-ssd’s worden steeds vaker vervangen door PCIe-versies. We hebben een flink aantal verschillende PCIe 3.0- en 4.0-modellen getest.

Je kunt dit nummer nu bestellen met gratis verzending!

CT 7 / 2022 beveilig je online accounts

Nu beschikbaar voor abonnees …

Abonnees ontvangen niet alleen de papieren uitgave thuis zonder bezorgkosten – en voordat hij in de winkel ligt. Je kunt c’t magazine ook lezen in de c’t app voor iOS of Android en via de webreader (inclusief een optie om de pdf te downloaden).

Lezen via c’t app       Lezen via webreader

… en voor niet-abonnees

Ben je (nog) geen abonnee, dan kun je de nieuwste uitgave bestellen in de webshop. Dat kan tijdelijk zonder bezorgkosten! Als je nu een abonnement neemt op c’t, profiteer je bij de volgende uitgaven ook van de voordelen als abonnee.

Bestel nieuwste editie (gratis bezorgd)       Abonnementen

 

We wensen iedereen veel leesplezier!

 

Deel dit artikel

Lees ook

Verrijk je IT-kennis met elke editie van c’t magazine dankzij deze aanbieding

Met c’t krijg je onafhankelijke IT-informatie om je kennis up-to-date te houden en je er verder in te verdiepen. We geven je inzicht in nieuwe ontwikk...

Copilot+-laptops op ARM-cpu’s van diverse fabrikanten aangekondigd

Microsoft stimuleert de verspreiding van Windows op ARM-cpu's meer dan ooit tevoren. Vrijwel alle grote fabrikanten hebben al AI-laptops met Microsoft...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er