Apple M1 versus AMD en Intel – c’t magazine 8-9/2022 staat voor je klaar

Redactie
0

Apple M1 versus AMD en Intel

ctNL220809_001000_Cover_ok

De M1-cpu van Apple, en dan vooral de krachtige Max- en Ultra-versie, geeft veel processors van AMD en Intel het nakijken.  Je leest in c’t 8-9/2022 op welke vlakken de Apple-cpu de concurrentie aftroeft.

• Virtualisatiesoftware voor Windows 11
Virtuele machines zijn een handige manier om Windows 11 uit te proberen. We hebben getest hoe goed Hyper-V, VirtualBox en VMware Workstation dat doen.

• Raspberry Pi-projecten
Nieuwe Raspberry Pi’s zijn moeilijk verkrijgbaar en duur. Maar als je nog een ouder model hebt liggen, kun je daarmee een mini-robot besturen, er een usb-ethernetadapter van maken of een digitale duimstok maken.

• Back-uppen onder Linux
Voor Linux-systemen zijn talloze back-uptools beschikbaar. Met strenge selectiecriteria hebben we er vijf uitgekozen en gekeken wat ze goed doen – en waar ze steken laten vallen.

Je kunt dit nummer nu bestellen met gratis verzending!

CT Promotie CT0809

Nu beschikbaar voor abonnees …

Abonnees ontvangen niet alleen de papieren uitgave thuis zonder bezorgkosten – en voordat hij in de winkel ligt. Je kunt c’t magazine ook lezen in de c’t app voor iOS of Android en via de webreader (inclusief een optie om de pdf te downloaden).

Lezen via c’t app       Lezen via webreader

… en voor niet-abonnees

Ben je (nog) geen abonnee, dan kun je de nieuwste uitgave bestellen in de webshop. Dat kan tijdelijk zonder bezorgkosten! Als je nu een abonnement neemt op c’t, profiteer je bij de volgende uitgaven ook van de voordelen als abonnee.

Bestel nieuwste editie (gratis bezorgd)       Abonnementen

We wensen iedereen veel leesplezier!

 

Deel dit artikel

Lees ook

Reserveer nu: De complete gids voor Windows 11

Wil je alles weten over de nieuwe mogelijkheden van Windows 11? In deze herziene speciale editie ontdek je de nieuwste functies.

Gnome 44 release: nieuwe versie maar wel zonder GTK3

Met de release van Gnome 44 is er een nieuwe versie van de gratis Linux-desktopomgeving uitgebracht, waarin belangrijke innovaties zijn doorgevoerd. Z...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er