Thronebreaker voor iOS: RPG in The Witcher-wereld

Alieke van Sommeren
0

De RPG-game Thronebreaker die al eerder op de pc te spelen viel, speelt zich af in The Witcher-spelwereld. De game is nu op iOS beschikbaar.

Naast de release voor iOS, zal later dit jaar ook voor Android de game uit gaan komen. De game gaat over de avonturen van koningin Meve van Lyria en Rivia, die wordt verraden en aan de bak moet om nieuwe medestanders te vinden door erop uit te trekken.

Terwijl je over de wegen struint en nieuwe plekken ontdekt, moet je goud, hout en nieuwe soldaten bij elkaar sprokkelen om zo je leger (kaarten) aan te vullen en je mogelijkheden uit te breiden. De gevechten vinden plaats via een kaartsysteem dat je snel in de vingers hebt.

Thronebreaker iOS

De look en feel van de Witcher-wereld is bloedmooi vormgegeven, met uitstekende stemacteurs, een goed verhaal, een goede dosis humor en ook een aantal pittige keuzes die je moet maken. En: multiplayer is mogelijk.

Thronebreaker: iOS

Meer app-reviews in c't 06/2024

Meer over

AppsGaming

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

App voor wandelroutes

Zoek je een app voor wandelroutes? Alltrails biedt uitgebreide informatie, ook zonder Pro-account.

Geigerteller-app, meet straling met je smartphone

Met de app Radioactivity Counter maak je van je smartphone een detector om gevaarlijke radioactieve straling te meten.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er