Retrogame: Micro Vendor Adventure

Alieke van Sommeren
0

De makers van Micro Vendor Adventures nemen je mee naar het leuk in 8-bit stijl vormgegeven binnenleven van een frisdrankautomaat.

Een kleine sterke robot heeft de verantwoordelijke taak om blikjes fris naar de uitwerplade te brengen, maar als dat zonder slag of stoot zou gaan was er geen leuk plot voor een game. Onderweg is de weg geblokkeerd door scherpe spikes en andere vervelende obstakels. Door bouwblokken van hun plek te halen en daar een veilig pad naar de eindstreep mee te bouwen, komt het verkoelend blikje fris alsnog terecht bij de klant die er een muntje in heeft geworpen.

Micro Vendor Adventures

Bij de eerste levels kun je nog voorzichtig wat wennen, maar daarna wordt het flinker puzzelen en moet je regelmatig meerdere keren door een level struinen en bossfights overleven. Vergeet vooral ook niet om onderweg nog een drietal gouden munten mee te pakken voor een extra bonus.

Micro Vendor Adventures: Android / iOS

Meer over

Apps

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

UVLens: veilig in de zon

Als de zon zich wat vaker en steviger laat zien, is het voor mensen met een gevoelig huidtype meteen al opletten geblazen. UVLens toont de huidige UV-...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er