Reolink TrackMix Wifi review: bewaak je woning met gemak

Daniel Dupré
0

Inhoudsopgave

  In deze review nemen we de TrackMix Wifi van Reolink onder de loep. Deze produceert dankzij de ingebouwde 8-megapixelcamera 4K-beelden. Hij kan mensen, voertuigen en huisdieren onderscheiden van andere objecten. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je twee-weggespreken voeren met mensen die aan je deur staan.

   Reolink TrackMix Wifi review:

  Krachtige bewakingsmogelijkheden

  De Reolink TrackMix Wifi is een buitencamera voor bewaking die indrukwekkende specificaties biedt. Met een 8-megapixel groothoeklens voor 4K-opnames en een zoomlens voor full HD-opnames, levert deze camera twee videostreams.

  Flexibele opslagopties

  Je hebt de vrijheid om opnames naar keuze op te slaan: op een (niet meegeleverde) microSD-kaart, naar een compatibel NVR-opnameapparaat, of via FTP uploaden. De ingebouwde infraroodlampen zorgen bovendien voor uitstekende nachtopnamen.

  Compleet installatiepakket

  Bij de Reolink TrackMix Wifi krijg je een handig installatiepakket. Dit bevat een ethernetkabel van een meter, een 12V/2A-adapter, een verlengsnoer van 4,5 meter, schroeven, een afdichtingdeksel, een snelstartgids en een bewakingssticker. Bovendien wordt een sjabloon meegeleverd om nauwkeurig gaten te boren.

  Eenvoudige installatiemogelijkheden

  De installatie van de Reolink TrackMix Wifi kan op twee manieren worden uitgevoerd: via wifi of met een netwerkkabel verbonden aan je router of switch. Beide methoden vereisen de Reolink-app (beschikbaar voor Android & iOS), maar het is ook mogelijk om de camera zonder de app te installeren, met eenvoudige toegang via een webbrowser.

  Handige mobiele app

  De meeste gebruikers zullen de handige Reolink-app gebruiken om de camera te bedienen, vooral wanneer ze onderweg zijn. De app is eenvoudig te downloaden via de QR-code in de snelstartgids en biedt duidelijke instructies voor een snelle installatie. Het is echter belangrijk op te merken dat het gebruik van het standaardwachtwoord ‘admin’ zonder wachtwoord bij een cloudverbinding enige zorg kan oproepen over de beveiliging.

  Aanpasbare instellingen

  De interface van de app kan even wennen zijn, maar biedt uitgebreide instellingsmogelijkheden. Je kunt specifieke bewakingszones instellen, tijdschema’s voor bewegingsdetectie aanpassen, alarmen instellen en een schijnwerper activeren bij nachtelijke bewegingen.

  Slimme detectiemogelijkheden

  Het systeem kan personen, voertuigen en huisdieren detecteren en deze al dan niet negeren, afhankelijk van je voorkeuren. Je kunt ook video-opnamen aanpassen, bijvoorbeeld de duur van opnames wanneer beweging wordt gedetecteerd.

  Conclusie Reolink TrackMix Wifi review

  Zodra je vertrouwd bent met het systeem, biedt de Reolink TrackMix Wifi een uitstekende bewakingscamera die aan bijna al je wensen voldoet, zowel binnen als buiten je huis. Het installatiepakket en de mobiele app maken het gemakkelijk om je eigendommen te beveiligen en toezicht te houden, waar je ook bent.

  Reolink TrackMix Wifi review: plus- en minpunten

  + 4K-opnames
  + Lokale en netwerkopslag
  Interface is even wennen

  Reolink TrackMix Wifi specificaties

  Fabrikant

  Reolink

  Camera

  f=2.8mm@F=1.6,f=8mm@F=1.6 lenzen; 1/3″+1/2.8″ CMOS-sensor

  Zichtveld

  38°-104° horizontaal, 21°-60° verticaal

  Video

  3840 × 2160 (8 megapixel) met 25 fps, infrarood tot 30 meter, H.264, H.265

  Shoplink en prijsAmazon, circa 185 euro

  Meer van zulke hardware reviews? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief:

  Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

  Deel dit artikel

  Daniel Dupré
  Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

  Lees ook

  Chromecast met Google TV review: beter dan de Chromecast (Ultra)?

  In deze review bespreken we of de Google Chromecast met Google TV, die beschikt over een eigen grafische interface, apps en een afstandsbediening, han...

  HomeWizard Energy Display review: snel en simpel inzicht in je verbruik

  Het monitoren van je energieverbruik wordt pas echt inzichtelijk als je daar meteen inzage in hebt. Het Energy Display toont je alle relevante gegeven...

  0 Praat mee
  avatar
    Abonneer  
  Laat het mij weten wanneer er