Noise-cancelling op kantoor: Logitech Wireless Zone

Noud van Kruysbergen
0

De Logitech Zone Wireless wordt aan de man gebracht als een Bluetooth-koptelefoon met noise-cancelling voor in een zakelijke omgeving.

Met de Zone heb je door de ingebouwde micro­foon en noise-cancelling geen last van omgevingsgeluiden in een open kantoor­omgeving. Telefoongesprekken worden zo een stuk minder inspannend. De gewatteerde leerachtige oorschelpen zitten zacht. Dat alleen al zorgt voor geluidsdemping.

logitech wireless noise-cancelling

Onderaan zit een micro-usb-poort om te laden, maar dat kan ook via Qi. Met een knopje op de linker oorschelp zet je de ANC aan. Dat filtert voornamelijk lage tonen weg. Je hoort ze zachter en ‘nasaler’. Dat geldt ook voor je eigen stem, en dat is even wennen. Maar met de Sidetone-optie in de Logitech-­app pas je dat aan. In die app zit ook een equalizer met presets.

Alle knoppen zitten op de linker oorschelp: pairen via Bluetooth, voelbare plus- en min-knoppen voor het volume en een pauzeknop. Bij het luisteren naar muziek blijkt de Wireless Zone het beste geluid te leveren met de ANC aan, al moet je wel van bassen houden. Met de noise-cancelling uit wordt het geluid wat dunner en lijkt het minder stereospreiding te hebben.

De bedoeling is duidelijk: de ANC moet je aan laten – dan komen zijn kwaliteiten het best tot hun recht.

Logitech Wireless Zone

Bluetooth noise cancelling koptelefoon voor op kantoor
Frequentiebereik85 – 20 kHz
Meegeleverdmicro-usb/usb-oplaadkabel, bluetooth-dongle, draagtas
Accuduur14 uur (volgens fabrikant)
Gewicht180 gram
Shoplink en prijsLogitech Wireless Zone, circa € 200

 

Een uitgebreide test van draadloze in-ears vind je in c't jul-aug/2019

Deel dit artikel

Lees ook

WD Black SN770 review: nog sneller dankzij PCIe 4.0

Western Digital gebruikt nu PCIe 4.0 voor zijn WD_Black. Daarmee heeft WD de ssd iets sneller gemaakt, wat onze metingen ook bevestigen.

Bewaak je huis tijdens de vakantie met de Foscam SD4

De Foscam SD4 is een robuuste outdoor beveiligingscamera waarmee je in de gaten kunt houden wie er aan de deur komt – ook als je tijdens de vakantie n...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er