Mackie MP-20TWS review: draadloze in-ears met een goede accuduur

Alieke van Sommeren
0

Inhoudsopgave

  In deze review kijken we naar de MP-20TWS van Mackie. Deze draadloze in-ears klinken helder en precies ondanks de krachtige bas. Ook de batterijduur van deze draadloze oortjes is indrukwekkend.

  Mackie MP-20TWS review

  Bluetooth 5.2 en Standaard Codecs

  De MP-20TWS van Mackie bieden ondersteuning voor Bluetooth 5.2 en de standaard codecs SBC en AAC, echter LDAC en aptX worden niet ondersteund.

  Beperkte bedieningsopties

  De draadloze oordopjes bieden geen ondersteuning voor multipoint Bluetooth, wat betekent dat ze geen verbinding kunnen maken met twee afspeelapparaten tegelijkertijd. De bediening van de oordopjes gebeurt door middel van tikken op de buitenkant; het kan zijn dat te krachtige tikken onbedoeld luide geluiden veroorzaken. Daarnaast is er geen speciale app voor Android of iOS beschikbaar waarmee je de bediening of het geluid kunt aanpassen.

  Geluidskwaliteit

  Het luisteren naar muziek met volledige concentratie is een genot. Echter, wanneer de muziek op de achtergrond wordt afgespeeld, kan het vermoeiend worden.

  Effectieve ruisonderdrukking

  De actieve ruisonderdrukking is effectief in het elimineren van constante bromgeluiden. Houd er echter rekening mee dat de transparantiemodus een hoorbare ruis kan hebben.

  Conclusie Mackie MP-20TWS review

  De geluidskwaliteit van de Mackie MP-20TWS is uitstekend en kan gemakkelijk concurreren met veel duurdere in-ear hoofdtelefoons. Daarnaast heeft de batterij een prettige levensduur. Hoewel het ontbreken van multipoint Bluetooth en geavanceerdere ruisonderdrukking merkbaar is, kan het nog steeds worden getolereerd.

  Mackie MP-20TWS review - plus- en minpunten

  +Lange accuduur
  +Goed geluid
  Pasvorm niet voor iedereen weggelegd

  Mackie MP-20TWS review

  FabrikantMackie

  Accuduur

  12 uur muziek, 6 uur met ANC/bellen, case goed voor circa 4 keer opladen

  Gewicht

  8 g (per in-ear), 43 g (case)

  Shoplink en prijsAmazon, circa 200 euro

  (Deze informatie is afkomstig uit c’t magazine)


  Meer van zulke hardware reviews? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief:

  Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

  Deel dit artikel

  Alieke van Sommeren
  Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

  Lees ook

  Streamingdienst voor films en series: Netflix, Amazon & co vergeleken

  Behalve Netflix als streamingdienst voor films en series, heb je nu ook Apple TV+, Disney+, Amazon Prime Video en lokale aanbieders. We vergelijken de...

  Beste streaming box of streaming stick voor Netflix, HBO Max en meer

  Netflix, ViaPlay of meer streamen, maar je tv heeft geen (goede) apps? Bekijk de vergelijkende review en kies de beste streaming box.

  0 Praat mee
  avatar
    Abonneer  
  Laat het mij weten wanneer er