Inter-tech MW-02 II mini-ITX-case

Daniel Dupré
0

De MW-02 II mini-ITX-behuizing van Inter-Tech is ideaal voor het bouwen van een stille mediacenter-pc of een mini-server.

n de MW-02 II-behuizing van Inter-Tech past een moeder­bord in het mini-ITX-formaat (17×17 cm). Daarboven zit een drive-bay dat je zonder gereedschap kunt verwijderen om er een 2,5”-ssd of harde schijf (maximaal 1,2 cm hoog) en een slimline optisch station in te bouwen. In plaats van een dvd-drive kun je er een extra 2,5-inch schijf in plaatsen (maximaal 1,5 cm hoog).

De compacte behuizing biedt geen ruimte voor ventilatoren. Daarom kun je er beter een zuinige processor in installeren met een maximale TDP van 35 watt. Inter-tech MW-02 mini-ITX-behuizing

De hardware wordt gevoed door een omvormerkaart met voedingsstekkers voor de 20/24-polige ATX-connector, ATX12V, 1 × molex en 2 × SATA. Je hebt een externe 12V-­voeding nodig met 60 watt vermogen. Die is al voor ongeveer 20 euro te koop.

De geïntegreerde kaartlezer van de MW-02 II is via USB 2.0 aangesloten en haalt daarmee een maximum snelheid van slechts 21 MB/s. Aan de voorzijde zitten een type A en een type C USB 3.0-poort, die je via een 19-­polige stekker op het moederbord aansluit. De Inter-Tech MW-02 II is verkrijgbaar vanaf 40 euro en kun je ondanks zijn compacte afmetingen flexibel inzetten als desktop-pc, miniserver of mediaspeler.

Inter-tech MW-02 II
afmetingen7 × 18,5 × 24,6 cm
aansluitingen voor1 × USB-C, 1 × USB-A, 2 × audio, 1 × kaartlezer SD, SDHC, SDXC
drive bays1 × 2,5″, 1 × slimline of  1 × 2,5″
prijs€ 40

Meer hardware-reviews in c't 06/2024

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Nothing Phone (2a) review: betaalbare smartphone met veel mogelijkheden

De Nothing Phone (2a) heeft weer een aantal typische Nothing-elementen. Het is geen performance-monster, maar biedt veel waar voor je geld en wij vert...

Tado Slimme Thermostaat X review: nieuw maar ook beter?

De Duitse fabrikant Tado heeft een compleet nieuwe lijn aan smarthome producten op de markt gezet waaronder een nieuwe slimme thermostaat met de naam ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er