Inter-tech MW-02 II mini-ITX-case

Daniel Dupré
0

De MW-02 II mini-ITX-behuizing van Inter-Tech is ideaal voor het bouwen van een stille mediacenter-pc of een mini-server.

n de MW-02 II-behuizing van Inter-Tech past een moeder­bord in het mini-ITX-formaat (17×17 cm). Daarboven zit een drive-bay dat je zonder gereedschap kunt verwijderen om er een 2,5”-ssd of harde schijf (maximaal 1,2 cm hoog) en een slimline optisch station in te bouwen. In plaats van een dvd-drive kun je er een extra 2,5-inch schijf in plaatsen (maximaal 1,5 cm hoog).

De compacte behuizing biedt geen ruimte voor ventilatoren. Daarom kun je er beter een zuinige processor in installeren met een maximale TDP van 35 watt. Inter-tech MW-02 mini-ITX-behuizing

De hardware wordt gevoed door een omvormerkaart met voedingsstekkers voor de 20/24-polige ATX-connector, ATX12V, 1 × molex en 2 × SATA. Je hebt een externe 12V-­voeding nodig met 60 watt vermogen. Die is al voor ongeveer 20 euro te koop.

De geïntegreerde kaartlezer van de MW-02 II is via USB 2.0 aangesloten en haalt daarmee een maximum snelheid van slechts 21 MB/s. Aan de voorzijde zitten een type A en een type C USB 3.0-poort, die je via een 19-­polige stekker op het moederbord aansluit. De Inter-Tech MW-02 II is verkrijgbaar vanaf 40 euro en kun je ondanks zijn compacte afmetingen flexibel inzetten als desktop-pc, miniserver of mediaspeler.

Inter-tech MW-02 II
afmetingen7 × 18,5 × 24,6 cm
aansluitingen voor1 × USB-C, 1 × USB-A, 2 × audio, 1 × kaartlezer SD, SDHC, SDXC
drive bays1 × 2,5″, 1 × slimline of  1 × 2,5″
prijs€ 40

Meer hardware-reviews in c't magazine 10/2023

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

tado° Slimme Thermostaat review: efficiënt je huis verwarmen

In deze review werpen we een blik op de tado° V3+ slimme thermostaat waarmee je je huis op de meest efficiënte manier kunt verwarmen.  Hij is zowel be...

Shuttle XH510G2 review: prima barebone voor diverse toepassingen

In deze review werpen we een blik op de XH510G2 van Shuttle. Dit is een veelzijdige barebone die veel flexibiliteit biedt. Dankzij de vele aansluitmog...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er