InfinityLab 10000 Wireless powerbank – review

Redactie
0

De InfinityLab InstantGo 10000 Wireless is een compacte en lichte powerbank die drie apparaten tegelijk kan opladen.InfinityLab gaat bij het vervaardigen en verpakken van hun accessoires duurzaam te werk: milieuvriendelijk ontworpen, vervaardigd uit grotendeels gerecycled materiaal en verpakt in milieuvriendelijke materialen. De oplader bestaat voor 90% uit gerecycled plastic.

USB-A naar -C kabel meegeleverd

Met de meegeleverde USB type A naar C-kabel laad je de powerbank zelf op, of je laadt er een kleine laptop mee op via Power Delivery 3.0 met maximaal 30 watt.

Varianten

Naast de 10000 Wireless is er ook een versie met ingebouwde Lightning- of USB-C-kabel die twee tientjes minder kost. En er is een lichtere 5000-variant die 18 W aan Power Delivery biedt.

Drie apparaten tegelijk

De InstantGo kan drie apparaten tegelijk opladen: twee bedraad (USB type A & C) en eentje draadloos. Draadloos laden via Qi gaat tot maximaal 10 watt. Bedraad is een iPhone in zo’n 30 minuten halfvol. De power­bank laadt een gemiddelde smartphone twee keer volledig op.

Indicators

Naast de usb-poorten zit een accu­niveau-indicator met vier niveaus en de powerknop. De zijkant bevat een witte indicatorled waarmee je ziet dat er wordt geladen. De kleine powerbank voelt grippy en stevig aan, je stopt hem makkelijk in je broekzak of tas.


Blijf op de hoogte van de nieuwste informatie en tips!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Pluspunten

 compact
 smartphone twee keer volladen
 meerdere apparaten tegelijk laden

InfinityLab InstantGo 10000 Wireless powerbank

infinitylab.nl
laadtijd accu4 uur
accu, max. laden5000 mAh, 30 W
afmetingen145.6 × 75 × 19mm
gewicht250 gr
meegeleverdUSB-A-naar-C-kabel
bekijk het product€ 80

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in c't 06/2024

Deel dit artikel

Lees ook

Powerbanks voor smartphones, tablets en notebooks

Met externe accu's, zogeheten powerbanks, kun je telefoons en andere mobiele apparaten via de usb-poort opladen. Modellen met een hogere accucapacitei...

Anker PowerCore+ PD 45W powerbank voor laptops

Als de accu van je smartphone onderweg leeg raakt en er geen stopcontact binnen handbereik is, is een powerbank een praktische oplossing. Het zou voor...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er