Garmin Forerunner 245 Music

Marco den Teuling
0

De Forerunner 245 Music is een sporthorloge waar muziek in zit. Letterlijk, want er is 4 GB opslagruimte voor eigen muziek en offline tracks.

De 245 is een middenklasser in Garmins aanbod. Er zit een optische hartslagmeting in, gps, notificaties en sleep tracking. Je kunt ook eigen work-outs samenstellen en apps en wijzerplaten downloaden.

Ten opzichte van de topmodellen mis je wat specifieke opties zoals contactloos betalen met Garmin Pay, barometrische hoogtemeting en een triatlonmodus.

garmin 245 music

Muziek is te beluisteren zonder smartphone. Zet je eigen tracks erop of synchroniseer muziek met een premiumaccount van Spotify of Deezer.

Met Garmin Coach krijg je op basis van je doel, voorkeuren en coach work-outs op je horloge. Het bekijken van video’s en instructies in de app is wel raadzaam, want de informatie via het horloge is vrij summier.

Het horloge is lekker compact en licht, met drukknoppen die ook met vochtige vingers goed te bedienen zijn. Het transflectieve kleurenscherm is in fel zonlicht goed afleesbaar en met het backlight ook in het donker.

Er is een zwarte, witte en aqua uitvoering en je kunt eigen 20mm-bandjes gebruiken.

Garmin Forerunner 245 Music

afmetingen42,3 mm × 12,2 mm
gewicht38,5 g
scherm240 × 240 1,2 inch MIP-scherm
sensorengps, hartslagmeter, kompas, versnellingsmeter, oxymeter
accuduur7 dagen, 24 uur gps, 6 uur gps+muziek
prijs€ 330

Deel dit artikel

Marco den Teuling
Marco den TeulingHad als eerste eigen computer ooit een 16-bit systeem, waar van de 48 kilobyte toch echt niet ‘genoeg voor iedereen’ was. Sleutelt graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen. Vindt ‘Software as a Service’ een onbedoeld ironische naamgeving.

Lees ook

Polar Vantage M Sporthorloge met hartslagmeter

De Polar Vantage M oogt subtieler dan veel andere sporthorloges. Onder het design zit een mooi stukje techniek verstopt.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er