FindARun: routes voor hardlopen, fietsen en wandelen

Alieke van Sommeren
0

Het maakt niet uit waar je op dit moment precies bent en of je daar al dan niet bekend bent. Met FindARun zet je zelf met weinig moeite een route van een specifieke afstand in elkaar voor een wandeling of een rondje hard­lopen of fietsen.

Je sleept simpelweg over de kaart van punt naar punt, en ziet bovenaan hoeveel kilometer de route lang gaat zijn. Bij de betaalde optie is er nog handig aan wegen vast te ‘snappen’ als je wilt, zijn de kaartdata te exporteren als GPX-­bestand en kun je zien hoeveel calorieën je verbrandt als je de afstand op een bepaald tempo (ook makkelijk instelbaar) afwerkt.

FindARun

Het tempo instellen levert je sowieso een geschatte tijd op die je voor het rondje nodig gaat hebben. Met de betaalde versie is er een onbeperkt aantal routes te gebruiken, en zijn ze te syncen met je Google-­account om er makkelijk vanaf andere apparaten bij te kunnen.

FindARun: Android

Meer app-reviews in c't 06/2024

Meer over

Apps

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Lockdown Apps opensource firewall voor iOS

Ook op je smartphone loop je de kans dat er verraderlijk irritante verbindingen naar buiten worden gelegd, zoals bij cryptomining, het delen van je da...

Office-apps voor Android

Om op je smartphone documenten uit e-mails of de cloud te kunnen lezen en bewerken heb je een goede office-app nodig. Sommige zijn ook nog eens gratis...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er