Endlesss: beats maken (met vrienden)

Alieke van Sommeren
0

Met muzikale vrienden fijne beats in elkaar zetten? Geen probleem met Endlesss (inderdaad, met drie keer een s).

Na het aanmaken van een account krijg je eerst een tutorial te zien met daarin de beschikbare instrumenten en hoe je ze in loops zet, aan elkaar knoopt en bewerkt. Als je in je eentje een beetje fatsoenlijke beats in elkaar weet te zetten, ben je klaar voor de volgende stap: samen met vrienden een lekker deuntje (jam) in elkaar zetten natuurlijk.

Endlesss beats maken met vrienden
Geef je jam een coole naam en inviten maar. Via de community worden de in elkaar ge­fabriceerde beats en tips en trucs voor het maken van lekkere beats gedeeld. De community is flink, met aparte secties voor lo-fi beats, 90’s eurodance, techno en meer.

De beschikbare hulp in de app is ook zeer goed in orde, met uitgebreide uitleg over de riffs en het remixen, tot het gebruik van microfoons en externe apparaten en het samplen van verschillende lagen.

Endlesss: iOS

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de wekelijkse c't nieuwsbrief en blijf bij op IT-gebied! Haal optimaal rendement uit je hard- en software en leer over nieuwe technologieën. Met achtergrondartikelen, workshops, tests, aanbiedingen en meer.

Meer over

Apps

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Synchroniseer gegevens van Strava en andere sport-apps

We testen de app SyncMyTracks, die al je verspreide sport- en gps-gegevens van Strava, Runkeeper en andere apps en apparaten bij elkaar zoekt en je sp...

Office-apps voor Android

Om op je smartphone documenten uit e-mails of de cloud te kunnen lezen en bewerken heb je een goede office-app nodig. Sommige zijn ook nog eens gratis...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er