Eizo FlexScan EV2457

Noud van Kruysbergen
0

De EV2457 van Eizo richt zich voornamelijk op kantoorwerk, maar kan veel meer dan dat. Vooral het kunnen doorlussen is erg handig.

Door de 16:10-verhouding met 1920 × 1200 pixels (WUXGA) van de EV2457 zie je net wat meer in Word en Excel. Het menu bedien je met knoppen onderaan de monitor. Voor sommige opties moet je naar de ‘Administrator Settings’ door op twee knoppen tegelijk te drukken. Dat is o.a. nodig om de- DisplayPort-uitgang op 1.2 te zetten om het doorlussen van het beeld mogelijk te maken. Dat is een zeer handige manier om meerdere monitoren aan te sluiten.

Eizo FlexScan EV2457

Auto EcoView en de EcoView Optimizer staan standaard aan, maar dat is voor foto- en videobewerking minder handig. Dan kun je beter de sRGB-ruimte kiezen. Door de randbreedte van 0,7 cm (1,4 aan de onderkant) kun je er makkelijk meerdere naast elkaar zetten. Verrassend is dat een in deze sector nog veelvuldig voorkomende VGA-aansluiting ontbreekt. Met de Screen Instyle software kun je alle instellingen van de monitor beheren, ook als je er meerdere aangesloten hebt. Met de Screen Instyle serversoftware kan een systeembeheerder dat zelfs voor alle apparaten in het netwerk regelen. De prijs gee¬ aan dat dit model bedoeld is voor mensen die hun (kantoor) werk serieus nemen.

Eizo FlexScan EV2457

Display24-inch IPS, 1920 × 1200, mat, 380 cd/m2
Kleurmodi14 presets, 1 user
AansluitingenHDMI, Dual-Link-DVI-D, DisplayPort 1.2-ingang, DisplayPort-uitgang, 4 × USB 3.1, speakers (2 × 1W), koptelefoonjack, stroom
Weblink en prijsEizo FlexScan, € 465

 

Meer reviews lees je in c't mei/2020

Meer over

Monitoren

Deel dit artikel

Lees ook

Western Digital Red SA500 cache-ssd voor je NAS

De Western Digital Red SA500 NAS-ssd zet je in als cache en moet op die manier je  netwerkopslag vlotter maken.

RG350 handheld voor retro- en homebrewgames

Krijg je maar niet genoeg van oude spelcomputers en homebrew-games? Dan is de RG350 betaalbare alleskunner je op het lijf geschreven.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er