Concerten loggen via Gigit

Alieke van Sommeren
0

Concertgangers opgelet: vergeet niet je mooie avond of middag te registreren via Gigit. Leg al je concertherinneringen vast om er laten nog eens van na te kunnen genieten.

Met het invullen van je ervaringen over een bepaald optreden (voorzien van mooie foto’s en een rating), bouw je voor jezelf een mooi  logboek met al je concertbezoeken.

Gigit

Zoek je vrienden en deel je ervaringen met hen en zie welke concerten zij de afgelopen tijd hebben bezocht. Leg contacten met mede-liefhebbers en discussieer mee over de optredens. Je hele concert-historie is zichtbaar via je eigen Liveline. De versie voor Android is inmiddels ook verschenen in de Play Store.

Gigit! Concerten & Festivals: Android / iOS

c't 06/2024

Meer over

Apps

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

FindARun: routes voor hardlopen, fietsen en wandelen

Het maakt niet uit waar je op dit moment precies bent en of je daar al dan niet bekend bent. Met FindARun zet je zelf met weinig moeite een route van ...

Lockdown Apps opensource firewall voor iOS

Ook op je smartphone loop je de kans dat er verraderlijk irritante verbindingen naar buiten worden gelegd, zoals bij cryptomining, het delen van je da...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er