Beta Maniac – Life of a beta tester

Alieke van Sommeren
0

Beta Maniac – Life of a beta tester is een handige app voor als je je graag bezighoudt met het meedoen aan bèta­versies van apps.

Veel mensen vinden het bijzonder gaaf om als eerste de nieuwe, coole functies van apps te mogen zien en gebruiken, en daar eventueel hun ongezouten mening over te geven. Het is vaak wel een heel gedoe om aan zo’n bèta deel te kunnen nemen.

Beta Maniac - Life of a beta tester

Door via deze cen­trale app in te stellen van welke apps je wel eens een bèta wilt bekijken, wordt je automatisch geïnformeerd als het zo ver is en/of er een slot voor nieuwe deelnemers vrijkomt bij een besloten bètatest.

De app scant alle geïnstalleerde apps en informeert je dan over de mogelijkheden per app. Die scan wordt om de zoveel tijd (interval is instelbaar) herhaald. Via de lijst stel je ook heel simpel in dat je er (even) klaar mee bent om als proefkonijn te fungeren.

Beta Maniac – Life of a beta tester:  Android

Meer app-reviews in c't 05/2024

Meer over

Apps

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

FairEmail veilige mail-app

De mailclient FairEmail is volledig gericht op privacy en het beschermen van je persoonlijke gegevens. Je kunt verschillende accounts gebruiken en je ...

Geluidsniveau meten: thuis, op het werk of elders met een app

Met een app op je smartphone kun je thuis, op het werk of elders het geluidsniveau meten. We hebben ze nagemeten en in het laboratorium vergeleken met...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er