Beste pauzemomenten tijdens bioscoopbezoek

Alieke van Sommeren
0

Misschien had je die grote cola toch beter niet kunnen nemen, van die leuke blockbuster wil je eigenlijk geen belangrijk detail missen. Geen (hoge) nood: er is hulp in de vorm van RunPee.

RunPee is een app die aangeeft op welk moment je het beste naar het toilet kunt rennen. Geniaal in zijn eenvoud, dachten we zo.

Je kunt je voorstellen dat het verzamelen van alle informatie over de films voor in de app veel tijd, moeite en geld kost. De ‘peecoins’ die je spendeert aan de tijden voor een film, kun je op gratis en betaalde manieren aanvullen.

Uiteraard is de app subtiel in zijn aanwezigheid en sowieso grotendeels zwart met witte letters. De timer (je krijgt aanwijzingen wanneer je hem moet starten) informeert je via subtiele tril-alerts wanneer het tijd is richting het toilet te sneaken.

Op het toilet lees je dan wat er op dat moment in de film gebeurt, zodat je per saldo helemaal niets gemist hebt.

RunPee

Pauzehulp voor biscoopbezoek
ProducentRunPee
BesturingssysteemAndroid / iOS
Prijsgratis

Meer over

Apps

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Geigerteller-app, meet straling met je smartphone

Met de app Radioactivity Counter maak je van je smartphone een detector om gevaarlijke radioactieve straling te meten.

Office-apps voor Android

Om op je smartphone documenten uit e-mails of de cloud te kunnen lezen en bewerken heb je een goede office-app nodig. Sommige zijn ook nog eens gratis...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er