Avondvullende muziek(game): Play It Again – Music game

Alieke van Sommeren
0

Een twee-vliegen-in-één-klap-app: lekker muziek luisteren en ondertussen ook nog met een stel vrienden of je familie een leuk vermakelijk spelletje spelen.

Met de gratis game Play It Again – Music game start je met een paar keer tikken een game, waarna anderen kunnen meedoen door de cijfer­code die voor de game-starter verschijnt in de app op zijn of haar eigen smartphone in te voeren.

De app toont per speelronde een bepaald thema. Dan is het de bedoeling om binnen de 2 minuten die je krijgt een leuk, gek, zo fout mogelijk, of toch maar het best passende nummer te kiezen voor dat thema. Zodra de keuzes door iedereen zijn vastgelegd, krijgen alle deelnemers de nummers te zien en kunnen ze beluisteren.

play-it-again-music-game

Daarna tijd voor het serieuze werk in de vorm van scores uitdelen (anoniem) en dan de winnaar op basis van punten in beeld zien verschijnen. De app werkt met Apple Music en Spotify.

Play It Again – Music game: iOS

Meer app-reviews in c't 06/2024

Meer over

Apps

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

FairEmail veilige mail-app

De mailclient FairEmail is volledig gericht op privacy en het beschermen van je persoonlijke gegevens. Je kunt verschillende accounts gebruiken en je ...

Type­wise Keyboard – Big Keys, Privacy, Swipe

Bij veel speciale toetsenborden voor je smartphone worden je typgewoontes vrolijk richting de cloud gestuurd. Type­wise Keyboard – Big Keys, Privacy, ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er