Tweefactorauthenticatie gekraakt – c’t magazine 08-09/2023 staat voor je klaar

Redactie
0

Een tweede factor naast je wachtwoord is essentieel om je accounts te beschermen tegen hackers. Helaas kunnen cyberaanvallers tegenwoordig de meeste tweefactor-methoden omzeilen met hackertools die voor iedereen beschikbaar zijn. In c’t 08-09/2023 vind je belangrijke informatie over waar je op moet letten en hoe je jezelf kunt beschermen.

Deze editie bekijkt ook dockingstations van dichtbij en ontdek je welke modellen de beste beeldkwaliteit, snelle USB-aansluitingen en maximaal laadvermogen bieden. Voor iedereen die altijd al heeft willen leren programmeren, geven we handige tips om aan de slag te gaan en stellen we drie populaire programmeertalen voor.

En als je genoeg hebt van haperende video’s of vastlopende videoconferenties door een trage wifi- of powerline-verbinding, laten we zien hoe je je eigen ethernet-netwerk kunt aanleggen. Hiermee behaal je de optimale snelheid uit je internetverbinding en bespaar je op de kosten van een mesh-systeem qua aanschaf en energieverbruik.

 Je kunt dit nummer nu bestellen!

Nu beschikbaar voor abonnees …

Abonnees ontvangen niet alleen de papieren uitgave thuis zonder bezorgkosten – en voordat hij in de winkel ligt. Je kunt c’t magazine ook lezen in de c’t app voor iOS of Android en via de webreader (inclusief een optie om de pdf te downloaden).

Lezen via c’t app       Lezen via webreader

… en voor niet-abonnees

Ben je (nog) geen abonnee, dan kun je de nieuwste uitgave bestellen in de webshop. Als je nu een abonnement neemt op c’t, profiteer je bij de volgende uitgaven ook van de voordelen als abonnee.

Bestel nieuwste editie       Abonnementen

We wensen iedereen veel leesplezier!

 

Deel dit artikel

Lees ook

Bestel nu je tickets voor c’t live 2024!

Bestel nu je tickets voor c't live 2024!

Acer kondigt maar liefst drie nieuwe gaminglaptops aan

Acer lanceert maar liefst drie nieuwe gaminglaptops. Zo introduceren ze de nieuwe Nitro 14 gaminglaptop met processors uit de AMD Ryzen 8040-serie. Oo...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er