SANS Holiday Hack Challenge 2022

c't-partner
0

Word lid van de wereldwijde cyberbeveiligings-gemeenschap en doe mee met de meest feestelijke cyberbeveiligings-uitdaging en virtuele conferentie van het jaar. De SANS Holiday Hack Challenge 2022 bestaat uit een gratis reeks superleuke, hoogwaardige, praktische cyberbeveiligings-uitdagingen. De Challenge is geschikt voor alle vaardigheidsniveaus, met leuke prijzen voor de beste inzendingen. Als je van mening bent dat jij een expert bent op het gebied van cybersecurity, dan kun je jezelf testen aan de hand van deze Challenge!

KringleCon: een ingebouwde virtuele conferentie

De SANS Holiday Hack Challenge bevat een ingebouwde virtuele conferentie genaamd KringleCon. Nu in zijn vijfde jaar, biedt KringleCon V: Golden Rings fascinerende presentaties van cyberbeveiligingsexperts over de laatste en meest relevante infosec-onderwerpen (waarvan sommige je zullen helpen bij het oplossen van de SANS Holiday Hack Challenge). Bovendien zal de kerstman een afspeellijst met nieuwe vakantieliedjes delen om je cybersecurity-werk te inspireren.

Discord-kanaal

Je kunt je aansluiten bij het Discord-kanaal van de SANS Holiday Hack Challenge 2022. In dit kanaal kun je chatten met andere spelers om tips te delen via verschillende tekst- of spraakkanalen. Het is helemaal aan jou of je alleen wilt spelen of wilt samenwerken met anderen.

Het winnen van een prijs

Als je mee wilt doen aan de SANS Holiday Hack Challenge 2022 om kans te maken op een prijs, vul dan dit formulier (vereist een Google-account om er toegang toe te krijgen) in met een beschrijving van hoe je elke challenge hebt afgerond voor 6 januari 2023. Als je liever geen gebruikmaakt van het Google-formulier, kun je ook je antwoorden per e-mail versturen naar [email protected]. Je hoeft niet alle vragen te beantwoorden om in aanmerking te komen voor een prijs. Alle rapporten moeten minder dan 50 pagina’s lang zijn.

Aanmelden voor de Challenge

Via de knop hieronder kun je je registreren om je aan te melden voor de SANS Holiday Hack Challenge 2022.

Nu Spelen

Meer info

Voor meer informatie over de SANS Holiday Hack Challenge 2022 kun je terecht bij deze pagina van SANS.

Deel dit artikel

Lees ook

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

NordVPN aanbieding: dit is dé deal die jij nodig hebt van deze VPN-dienst

Ben je op zoek naar een goede NordVPN aanbieding? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben dé deal voor jou gevonden voor NordVPN die je via de ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er