Rescue-Windows – c’t magazine 4/2023 staat voor je klaar

Redactie
0

Ons Windows-rescuesysteem helpt al jaren om Windows-installaties van buitenaf aan de tand te voelen.  

In c’t 4/2023 lees je hoe je een USB-stick maakt om je Windows-installatie te controleren, schijven te klonen, opstartproblemen op te lossen, wachtwoorden te achterhalen of opnieuw in te stellen en nog veel meer.

Je ontdekt ook hoe je je smarthome kunt inrichten zonder gebruik te maken van de cloud, zodat fabrikanten je activiteiten niet meer kunnen bijhouden. Omdat de beschikbaarheid ervan slecht is, zijn we op zoek gegaan naar alternatieven voor de Raspberry Pi en hebben we twee alternatieven geanalyseerd.

Bovendien hebben we een reeks high-end laptops getest en ontdekt dat je al een krachtig en veelzijdig model kunt vinden voor net iets meer dan 1400 euro.

Je kunt dit nummer nu bestellen!

Rescue-Windows- c't magazine 4/2023 staat voor je klaar

Nu beschikbaar voor abonnees …

Abonnees ontvangen niet alleen de papieren uitgave thuis zonder bezorgkosten – en voordat hij in de winkel ligt. Je kunt c’t magazine ook lezen in de c’t app voor iOS of Android en via de webreader (inclusief een optie om de pdf te downloaden).

Lezen via c’t app       Lezen via webreader

… en voor niet-abonnees

Ben je (nog) geen abonnee, dan kun je de nieuwste uitgave bestellen in de webshop. Als je nu een abonnement neemt op c’t, profiteer je bij de volgende uitgaven ook van de voordelen als abonnee.

Bestel nieuwste editie       Abonnementen

We wensen iedereen veel leesplezier!

 

Lees ook

Reserveer nu: De complete gids voor Windows 11

Wil je alles weten over de nieuwe mogelijkheden van Windows 11? In deze herziene speciale editie ontdek je de nieuwste functies.

Gnome 44 release: nieuwe versie maar wel zonder GTK3

Met de release van Gnome 44 is er een nieuwe versie van de gratis Linux-desktopomgeving uitgebracht, waarin belangrijke innovaties zijn doorgevoerd. Z...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er