Nieuwe Oppo Reno 10x Zoom verkrijgbaar in Nederland

Daniel Dupré
0

De reeds eerder aangekondigde nieuwe Oppo Reno 10x Zoom is vanaf 7 juni in Nederland verkrijgbaar. Het toestel kenmerkt zich onder andere door de drie achtercamera’s waarmee je tot tien keer optisch kunt inzoomen, in theorie zonder in kwaliteit in te boeten. De camera heeft een ingebouwde stabilisator die ervoor zorgt dat je ook met 10x inzoomen nog scherpe foto’s kunt schieten. Ook heeft camera heeft een nachtmodus-optie die foto’s bij weinig licht beter moet laten uitzien.

OPPO Reno 10x Zoom

De nieuwe Oppo Reno 10x Zoom heeft een selfiecamera die uitklapt, waardoor er geen notch in het scherm zit.

De smartphone kenmerkt zich daarnaast ook door wat Oppo een 16MP Pivot Rising Camera noemt, wat ook wel bekend staat als ‘haaienvincamera’. Deze klapt uit als je een selfie wilt maken. Daarmee heeft Oppo een notchless scherm kunnen realiseren.

Daarnaast zit er een 4065mAh batterij in, 8GB werkgeheugen en 256GB opslaggeheugen dat je met een geheugenkaart kunt uitbreiden. De telefoon draait op een Qualcomm Snapdragon 855 processor. Uitgebreide specificaties vind je op de website van Oppo.

Ter introductie heeft Oppo bovendien een fotowedstrijd uitgeschreven in samenwerking met National Geographic. Daarin daagt het bedrijf bezitters van de nieuwe Reno 10x Zoom uit om “het bijzonder alledaagse te fotograferen, zonder een detail te missen”. Inschrijven om deel te nemen kan vanaf 25 juni 2019.

De OPPO Reno 10x Zoom is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 799 euro.

 

Meer smartphone nieuws vind je in c't 05/2024

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Acer kondigt maar liefst drie nieuwe gaminglaptops aan

Acer lanceert maar liefst drie nieuwe gaminglaptops. Zo introduceren ze de nieuwe Nitro 14 gaminglaptop met processors uit de AMD Ryzen 8040-serie. Oo...

20 jaar Fritzbox: een blik op zowel het verleden als de toekomst

De rode routers hebben zowel in Duitsland als Nederland een aanzienlijke niche veroverd en hebben een loyale schare fans. We kijken in dit artikel nie...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er