MSIology event

Redactie
0

Op donderdag 14 maart was er een MSI-event om hun nieuwe reeks laptops én de MSI Claw te presenteren. Zo hebben onze collega’s Daniel Dupré en Elwin Hodžić een groot deel van de nieuwe line-up van 2024 mogen bekijken en kort uitproberen.

Waar was het event?

MSI organiseerde een evenement dat plaatsvond in FIFTH in Eindhoven. Tijdens dit evenement waren verschillende partijen aanwezig, waaronder pers en distributeurs. c’t magazine mocht dus zeker niet ontbreken bij dit event.

Wat heeft MSI laten zien?

Zoals gezegd heeft MSI de nieuwe line-up van de nieuwe laptops laten zien. Zo hebben wij onder andere de nieuwe MSI Stealth 16 AI Studio kunnen bewonderen naast tal van andere nieuwe laptops van MSI, die het bedrijf voor gaming en content creation dit jaar uitbrengt. Bij dit event lag dan ook de nadruk op deze marktsegmenten


Op de hoogte blijven van de nieuwe MSI laptops?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Zo hebben wij onder andere ook de grotere broer van de MSI Stealth 16 AI Studio namelijk de MSI Stealth 18 AI Studio kunnen bewonderen en er zelfs even Spider-Man Remastered voor de pc op kunnen spelen.

Een ander nieuw product van MSI dat we hebben kunnen bewonderen was de MSI Claw, een handheld gamingconsole waarmee MSI het wil opnemen met apparaten zoals de Steam Deck en ASUS ROG Ally. Het bijzondere aan deze nieuwe handheldconsole is dat die over een Intel Core Ultra-cpu beschikt in tegenstelling tot de AMD Ryzen-cpu’s die in zowel de Steam Deck als de ASUS ROG Ally zitten. Ook is dit de enige handheldconsole op de markt met een Thunderbolt-4 aansluiting.


Op de hoogte blijven van de nieuwe MSI Claw?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Bovendien maakten de aanwezigen bij het event ook kans op een leuke prijs: je kon namelijk de MSI Claw winnen door de snelste tijd neer te zetten in een race op Forza Horizon 5. Onze collega Elwin had een heldhaftige poging gewaagd maar helaas kwam die niet in de buurt van de winnende tijd. Dit zal ons echter zeker niet weerhouden om op termijn deze nieuwe handheld te willen testen. Hou dus zeker onze website in de gaten of abonneer je op ons magazine om de review te lezen.

Tot slot

Het was een geslaagd event om kennis  te maken met de nieuwe line-up van MSI. Wij zijn in ieder geval benieuwd hoe de producten in de praktijk zullen bevallen en hopen binnenkort enkele van de nieuwe MSI producten uitgebreider aan de tand te kunnen voelen om onze bevindingen te kunnen delen met onze lezers.


Op de hoogte blijven van de nieuwe line-up van MSI?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

 

Deel dit artikel

Lees ook

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

NordVPN aanbieding: dit is dé deal die jij nodig hebt van deze VPN-dienst

Ben je op zoek naar een goede NordVPN aanbieding? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben dé deal voor jou gevonden voor NordVPN die je via de ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er