Mesh-wifisystemen – c’t magazine 06/2023 staat voor je klaar

Redactie
0

Mesh-wifisystemen beloven snel draadloos internet door het hele huis.

In c’t 6/2023 bespreken we wat een mesh precies is en hoe je dat effectief installeert. Ook stellen we zes populaire meshkits met Wi-Fi 6 op de proef.

Verder belichten we een viertal VPN’s voor kleine werkgroepen met elegante client-to-client-verbindingen. Voor de lastig verkrijgbare Raspberry Pi bieden we een overzicht van alternatieven en vier concrete projectideeën.

En met ons nieuwe c’t-KeyFinder-script lees je de sleutels van al je Windows-installaties uit, voor een herinstallatie, back-up, inventarisatie of gewoon omdat Microsoft dat niet leuk vindt.

 Je kunt dit nummer nu bestellen!

Nu beschikbaar voor abonnees …

Abonnees ontvangen niet alleen de papieren uitgave thuis zonder bezorgkosten – en voordat hij in de winkel ligt. Je kunt c’t magazine ook lezen in de c’t app voor iOS of Android en via de webreader (inclusief een optie om de pdf te downloaden).

Lezen via c’t app       Lezen via webreader

… en voor niet-abonnees

Ben je (nog) geen abonnee, dan kun je de nieuwste uitgave bestellen in de webshop. Als je nu een abonnement neemt op c’t, profiteer je bij de volgende uitgaven ook van de voordelen als abonnee.

Bestel nieuwste editie       Abonnementen

We wensen iedereen veel leesplezier!

 

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er