Logitech introduceert de Logitech Wave Keys en Wave Keys for Business

Elwin Hodžić
0

Vandaag lanceert Logitech de Wave Keys en Wave Keys for Business: twee ergonomisch ontworpen draadloze toetsenborden. De toetsenborden tonen gelijkenissen in design met het bekende Microsoft Surface Ergonomic Keyboard 4000.

Logitech Introduceert Innovatieve Wave Keys en Wave Keys for Business

Ergonomie en mobiliteit in één

Logitech richt zich nu op een breder publiek met de introductie van de Wave Keys, een compacter instapmodel ergonomisch toetsenbord. Hoewel Logitech eerder ergonomische toetsenborden op de markt bracht, voldoet dit nieuwe model volgens Logitech aan de groeiende vraag naar ergonomie, mobiliteit en betaalbaarheid. In een wereld waarin mensen van alle leeftijden steeds meer tijd achter hun computers doorbrengen, groeit de behoefte aan ergonomische oplossingen. Volgens een recent marktrapport van RationalStat zal de vraag naar ergonomische producten de komende tijd nog verder toenemen.


Meer tips voor c’t PRO artikelen?

Schrijf je in voor de wekelijkse c't nieuwsbrief en blijf bij op IT-gebied! Haal optimaal rendement uit je apparatuur en infrastructuur en leer over nieuwe technologieën. Met achtergrondartikelen, workshops, tests, aanbiedingen en meer.
Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Design

De Wave Keys, die deel uitmaken van de Logitech ERGO Series, bevorderen volgens Logitech actief het welzijn van werknemers. Dit toetsenbord, samen met de Lift Vertical Ergonomic Mouse en andere producten in de serie, is zorgvuldig ontwikkeld met de menselijke behoeften als prioriteit.

Dankzij grondig wetenschappelijk onderzoek en uitgebreide gebruikerstests, inclusief evaluaties in het Ergo Lab van Logitech, hebben deze toetsenborden goedkeuring gekregen van US Ergonomics. Hun golvende vorm plaatst handen, polsen en onderarmen in een natuurlijke typpositie. Bovendien biedt de geïntegreerde, zachte handpalmsteun stabiele ondersteuning voor de polsen gedurende de hele dag. Deze toetsenborden passen moeiteloos op elke werkplek, zowel thuis als op kantoor, dankzij hun compacte lay-out.

Connectiviteit

De Logitech Wave Keys is compatibel met verschillende besturingssystemen, waaronder macOS en Windows. Je kunt het toetsenbord verbinden via Bluetooth of met de meegeleverde Logi Bolt-ontvanger. Het toetsenbord kan worden gekoppeld aan maximaal 3 apparaten, zoals een laptop, pc of iPad. Zo kun je eenvoudig tussen deze apparaten schakelen met slechts één druk op de knop.

Met de Logi Options+ app kun je sneltoetsen toewijzen om je productiviteit te verhogen. Denk bijvoorbeeld aan functies zoals “Niet storen” om gefocust te blijven tijdens het werk en Smart Actions om tijd te besparen.

Logitech Wave Keys for Business

Logitech biedt de Wave Keys for Business aan voor bedrijven die veel waarde hechten aan ergonomische producten voor hun werknemers. Dit ergonomische toetsenbord is speciaal ontworpen voor werknemers die op zoek zijn naar een comfortabele en ergonomische typervaring.

Dit toetsenbord maakt naadloos gebruik van de beveiligde draadloze Logi Bolt-technologie van Logitech. Hierdoor kunnen IT-teams Wave Keys effectief implementeren binnen hun wereldwijd verspreide personeelsbestand. Deze technologie staat garant voor een betrouwbare verbinding, zelfs in drukke draadloze omgevingen, en voldoet aan de strenge beveiligingsnormen van moderne bedrijven. IT-teams kunnen de toetsenborden op afstand monitoren via Logitech Sync om ervoor te zorgen dat de apparaten van hun teams gezond en up-to-date blijven. Bovendien is de Logi Options+ App beschikbaar voor grootschalige implementatie bij werknemers, zodat zij hun gebruikerservaring kunnen aanpassen. Ze kunnen bijvoorbeeld repetitieve taken stroomlijnen met Smart Actions of toetsenbordsnelkoppelingen configureren.

Beschikbaarheid en prijs

Vanaf 13 oktober is de Wave Keys in de US International- of Belgische Azerty-layout, in de kleur Graphite, verkrijgbaar via de bekende verkopers in de Benelux en via logitech.com. De adviesprijs in de Benelux bedraagt € 79,99.
Wave Keys for Business zal in de toekomst ook beschikbaar zijn in de Benelux.

Wij zullen binnenkort in ieder geval een review schrijven over de Logitech Wave Keys die in c’t magazine zal verschijnen.


Meer tips voor c’t PRO artikelen?

Schrijf je in voor de wekelijkse c't nieuwsbrief en blijf bij op IT-gebied! Haal optimaal rendement uit je apparatuur en infrastructuur en leer over nieuwe technologieën. Met achtergrondartikelen, workshops, tests, aanbiedingen en meer.
Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Acer kondigt maar liefst drie nieuwe gaminglaptops aan

Acer lanceert maar liefst drie nieuwe gaminglaptops. Zo introduceren ze de nieuwe Nitro 14 gaminglaptop met processors uit de AMD Ryzen 8040-serie. Oo...

20 jaar Fritzbox: een blik op zowel het verleden als de toekomst

De rode routers hebben zowel in Duitsland als Nederland een aanzienlijke niche veroverd en hebben een loyale schare fans. We kijken in dit artikel nie...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er