LG showt Velvet-smartphone met Snapdragon 765

Alieke van Sommeren
0

LG heeft renders van zijn nieuwe Velvet-smartphone laten zien. Deze smartphone met afgeronde hoeken wordt voorzien van de Snapdragon 765 met ingebouwd 5G-modem.

De getoonde renders laten zien dat de Velvet afgeronde hoeken en een afgerond scherm gaat krijgen. De frontcamera van de Android-smartphone zit in een kleine afgeronde uitsparing en de drie camera’s aan de achterkant zitten onder elkaar gemonteerd.

LG Velvet

De Snapdragon 765 is bestemd voor midrange-telefoons en heeft acht Kryo 475 cores. De snelste core draait op 2,3GHz en de gpu is een Adreno 620. Het 5G-modem ondersteunt frequenties onder de 6 GHz en hoge mmWave-frequenties.

Verdere specificaties van de Velvet zijn nog niet bekendgemaakt, maar de verwachting is dat 15 mei meer informatie naar buiten wordt gebracht.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de wekelijkse c't nieuwsbrief en blijf bij op IT-gebied! Haal optimaal rendement uit je hard- en software en leer over nieuwe technologieën. Met achtergrondartikelen, workshops, tests, aanbiedingen en meer.

Meer over

Smartphones

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Cat S61 outdoorsmartphone

De Cat S61 is een robuuste smartphone die tegen een stootje kan.

Een goede smartphone voor rond 300 euro

We hebben enkele goede smartphones getest in de categorie tot 300 euro. De accuduur, snelheid, scherm en camerakwaliteit variëren.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er