GIGABYTE lanceert e-commerce Service voor B2B-klanten in Europa

Blog
0

De GIGABYTE-groep ontwikkelde en lanceerde een B2B klantvriendelijk e-commerce platform, genaamd shop.gigabyte.eu. De initiële focus van het e-commerce platform zal liggen op het bedienen van B2B-klanten die actief zijn in de semi-embedded-industrie. Het platform biedt klanten directe aankoopmogelijkheden, klantenservice, technische ondersteuning en RMA-afhandeling, allemaal op één plek.GIGABYTE Technology, een marktleider in computer hardware, heeft vandaag een volgende stap gezet in de ontwikkeling van hun Europese bedrijfsmodel. De GIGABYTE-groep ontwikkelde en lanceerde een B2B (Business to business) klantvriendelijk e-commerce platform, genaamd shop.gigabyte.eu.

EMEA-activiteiten GIGABYTE

Als een van de toonaangevende fabrikanten van computerhardware onderkende GIGABYTE de noodzaak om hun EMEA-activiteiten uit te breiden en met de markt mee te groeien.


Ontvang gratis informatie en tips over Europese technologie, schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

GIGABYTE b2b e-commerce

De focus van het e-commerce platform zal in eerste instantie liggen op het bedienen van B2B-klanten die actief zijn in de semi-embedded-industrie.

Het platform biedt klanten directe aankoopmogelijkheden, klantenservice, technische ondersteuning en RMA-afhandeling, allemaal op één plek.

Duitsland en BeNeLux

De eerste producten die op dit platform beschikbaar zullen zijn, zullen afkomstig zijn van GIGABYTE’s embedded dochteronderneming GIGAIPC, gericht op de Duitse en Benelux-regio’s.

De dochteronderneming GIGAIPC wordt wil zich onderscheiden door innovatieve technologie, uitzonderlijk geavanceerde R&D-mogelijkheden en tientallen jaren ervaring in de computermarkt om producten op board- en systeemniveau aan te bieden voor 5G, IoT, Machine Vision, Industrial Automation, Smart Retail en Healthcare.

Levering en ondersteuning

De nieuwste producten van GIGAIPC zullen werken op Intel® Comet Lake / Tiger Lake en binnenkort Elkhart Lake.

Deze producten zijn langdurig leverbaar en krijgen langdurige ondersteuning voor industriële toepassingen, omdat het veel tijd kost om productverificatie en geleidelijke invoering in de embedded markt uit te voeren.

Stabiliteit van de kwaliteit en de toeleveringsketens is cruciaal voor klanten om beslissingen te nemen over productontwikkeling.

De geselecteerde componenten en belangrijke onderdelen in het productontwerp zorgen voor de mogelijkheden en verlengen de levensduur en beschikbaarheid en hebben zich in verschillende situaties al succesvol bewezen.

Het plan voor de toekomst van GIGABYTE is om het platform te ontwikkelen en te innoveren voor meer producten en Europese markten.

Meer nieuws over Europese tech in c't 06/2024

Meer over

Hardware

Deel dit artikel

Lees ook

Wat is een server? Een technische gids van GIGABYTE

We beschikken momenteel over een ongelooflijke hoeveelheid rekenkracht – niet zozeer door de apparaten die we in huis hebben, maar door de servers waa...

GIGABYTE – de next-generation cloud-opslag

Cloud-opslag is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van opslagtechnologie. Met het verschijnen van de next-generation-processors blijft GIGABY...

0 Praat mee